xcounter
#

​Українські вогнеборці у зоні відчуження ЧАЕС отримали надійний цифровий зв’язок

144
Пожежа у зоні  відчуження вирувала 10 днів
Пожежа у зоні відчуження вирувала 10 днів

Цифровий зв’язок вже дозволив значно підвищити ефективність пожежників

Компанія "ДОЛЯ і Ко. ЛТД", що входить до "Ліги оборонних підприємств України", провела реорганізацію системи цифрового зв’язку для ефективного гасіння лісових пожеж на території зони відчуження ЧАЕС.

"В ході тушіння займань в лісових масивах зони, рятувальники високо оцінили надійно організовану систему зв’язку та оповіщення, завдяки якій вдалося значно підвищити ефективність та злагодженість роботи пожежних команд", - повідомила прес-служба "Ліги оборонних підприємств України".

Читайте також: ​"Фурія" на озброєнні: бойовий досвід використання та подальший розвиток безпілотника - відео
Рація Mototrbo
Рація Mototrbo у руках одного з керівників ДСНС

Зазначимо, що на оприлюдненому фото з місця подій видно радіостанцію Mototrbo (лінійка продукції Motorola), які присутні у каталозі продукції компанії "ДОЛЯ і Ко. ЛТД". Ці портативні радіостанції дозволяють обмінюватись цифровими даними між користувачами, мають можливість інтеграції модуля супутникової навігації та інші сучасні функції.

Нагадаємо, що 26 квітня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про повну ліквідацію всіх осередків пожеж у зоні відчуження ЧАЕС, який вирував 10 днів поспіль. Станом на сьогодні, 29 квітня, за повідомленнями Державної служби України з надзвичайних ситуацій проходить гасіння окремих осередків тління пеньків, залишків деревини та торф’янику в осередках пройдених вогнем.

Читайте також: 90К6Е пройшов випробування для інозамовника