xcounter
#

У 35-й ОБрМП показали, як звільняли Урожайне від окупантів (відео)

1763
Стоп-кадр з відео 35-ї ОБрМП
Стоп-кадр з відео 35-ї ОБрМП

У Міноборони офіційно повідомили про звільнення Урожайного — у 35-й ОБрМП показали, як виганяли окупантів з населеного пункту

Сили оборони України звільнили населений пункт Урожайне, що у Волноваському районі Донецької області — про це сьогодні, 16 серпня, офіційно повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За її словами, українські військові зараз закріплюються на досягнутих рубежах та продовжують наступальні дії.

Читайте також: Щоб підірвати Кримський міст, катери-камікадзе несли по 850 кг вибухівки

Згодом відео зі звільненого Урожайного опублікувала пресслужба 35-ї окремої бригади морської піхоти, бійці якої спільно з військовими 38-ї окремої бригади морської піхоти, а також за участі інших підрозділів Сил оборони України, брали участь у деокупації населеного пункта.

На відео пресслужба бригади демонструє кадри, як наші військові звільняли село від росіян. Зокрема, на 0:10-0:15 секундах можна побачити ймовірно удар керованими авіабомбами JDAM по позиціях окупантів у багатоповерхівках.

Урожайне Сили оборони України 35-та ОБрМП
Удар по окупантах в Урожайному, стоп-кадр з відео 35-ї ОБрМП

Також цікавим є момент з групою окупантів, які тікають дорогою під пильним оком розвідувального безпілотного літального апарату.

Більш детальні кадри з цього епізоду були вже оприлюднені раніше, на яких можна було побачити, що окупанти тікають під вибухи касетних боєприпасів у напрямку населеного пункта Завітне Бажання.

Раніше Defense Express розповідав, як українські військові за допомогою FPV-дрона та касетного боєприпасу знищили поблизу Урожайного російську БМП-2.

Читайте також: Коли одразу і ефектно, і ефективно: ЗСУ розгромили вкрай рідкісний зенітний ракетний комплекс рашистів