xcounter
#

"Танк-снайпер": у США показали незвичну тактику використання Abrams та БМП Bradley

5818
Армія США готується воювати не тільки в жарких умовах Близького Сходу, а й в лісистій місцевості Європи
Армія США готується воювати не тільки в жарких умовах Близького Сходу, а й в лісистій місцевості Європи

"Що може бути страшніше ніж бачити танк, який у вас стріляє?"

"Не бачити його", – так у Армії США описали короткий відеоролик з незвичною тактикою використання танків Abrams та бойових машин піхоти Bradley.

На відео можна побачити, як замасковані бронемашини – основні бойові танки Abrams та бойові машини піхоти Bardley – ховаються у хащах в очікуванні ворога, нагадуючи цим загін снайперів.

Читайте також: "Пакистанська історія" з танком БМ "Оплот" ще не закінчена: українські спецекспортери й досі не виключають масштабного замовлення (фото)

"Чи не варто нам звернути увагу на "снайперські танки" як постійне явище?" – задаються питанням у Армії США.

Якщо звернути увагу на місцевість, в якій "засвітилася" снайперська тактика для танків та бойових машин піхоти США, можна зробити простий висновок щодо того, що в Армії США готуються воювати не тільки в жарких умовах Близького Сходу, а й в лісистій місцевості Європи.

Нещодавно Defense Express розповідав про те, що танк Abrams M1A2 SEPv3 завершив випробування "холодом" завершив випробування "холодом" і готовий воювати у будь-якій точці світу.

Танк Abrams M1A2
Основний бойовий танк Abrams M1A2 SEPv3 на Алясці

Ці випробування розпочалися у січні 2020 році. Відтоді танк проїхав понад 3200 км (2000 миль) у суворих умовах протягом трьох сезонів субарктичної погоди, здійснив сотні пострілів на точність в умовах сильного холоду, а також пройшов випробування допоміжного енергоблока та багатьох інших підсистем.

Читайте також: Загроза окупантам в Криму: Польща та Румунія провели спільні маневри бронетанкових частин