xcounter
#

ССО України показали, як діють у тилу на Херсонщині: випалення противника без жодних шансів (відео)

19000
ССО України показали, як діють у тилу на Херсонщині: випалення противника без жодних шансів (відео)

КамАЗ "Тайфун" армії РФ знищено завдяки дистанційному підриву

Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ показало знищення противника завдяки діям у тилу на Херсонщині. Українські бійці замінували дорогу та влаштували засідку. У результаті дистанційного підриву був знищений броньований КамАЗ "Тайфун", який був забитий особовим складом противника.

"Замінувавши ділянку дороги оператори ССО України дочекалися, коли там їхала вантажівка з окупантами. І дистанційно підірвали закладену вибухівку. Результат роботи - повністю знищена техніка та особовий склад противника", - йдеться у дописі.

Читайте також: ЗСУ продовжує наступ на Херсонщині: у Криму вже не вистачає ліжок у шпиталі

Зазначимо, що тактика подібних засідок вже далеко не в перше використовується бійцями ССО. Наприклад, ще наприкінці березня бійці показали результат знищення аналогічним дистанційним підривом цілої колони противника.

У в середині квітня - майстерну роботу на ізюмському напрямі, коли був підірваний міст разом із ворожою технікою.

Загалом такі засідки мають величезне значення для порушення забезпечення противника та вплив на його морально-психологічний стан, коли рашисти не можуть почуватися у безпеці навіть у тилу. Зокрема вже видно, що ворог вимушений відмовитись від довжелезних вразливих колон, а пускає поодинокі машини. Тобто знижуються темпи постачання, що негативно впливає на боєздатність підрозділів на передовій.

Читайте також: Трофеять підрозділами: одразу три абсолютно цілих БТР-82 армії РФ захоплено ЗСУ