xcounter
#

Скількома ракетами з С-300 відбито атаку чотирьох крилатих ракет "Калібр" рашистів

7292
Скількома ракетами з С-300 відбито атаку чотирьох крилатих ракет "Калібр" рашистів

Неймовірна ефективність роботи розрахунків українських ЗРК С-300

Українська протиповітряна оборона відбила атаку російських крилатих ракет. Про це у Telegram повідомляє голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

"Крутий початок суботи від наших військових. Наша ППО збила над Дніпровщиною всі 4 ракети "Калібр", які росіяни скерували на область", – прокоментував він невдалу атаку росіян.

Читайте також: Рашисти використовують "надувну ППО", щоб "перехитрити" Повітряні Сили ЗСУ

Водночас, як повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, для відбиття ракетної атаки ворога було випущено лише чотири ракети комплексу С-300 – тобто українські військові продемонстрували 100 % влучність по ракетах окупантів.

ракета
Запуск ракети "Калибр", фото ілюстративне

Тут варто згадати, що це далеко не перший випадок, коли ППО наших Збройних Сил демонструє неймовірну ефективність у відбитті ворожих ракетних атак.

Х-101 крилата ракета
Х-101 виконана з використанням технологій стелс

Наприклад, на початку серпня ПС ЗСУ змогли знищити одразу сім ракет Х-101 або Х-555, випущених з Ту-95МС або Ту-160 з району Каспійського моря у цьому випадку ППО продемонструвало ефективність у 87,5 %.

Також раніше Defense Express розповідав, що окупанти з Чорноморського флоту самі "засвітили", скільки разів били "Калібрами" по Україні – ворог зухвало малює на кораблях "зірочки" з кількістю крилатих ракет, випущених по нашій території.

Читайте також: Дрон-камікадзе знову вдарив по штабу ЧФ РФ у окупованому Севастополі: баражуючий боєприпас ідентифіковано (відео)