xcounter
#

Шойгу наказав армії РФ "наростити" бойові дії через високоточні удари HIMARS

4594
Шойгу наказав армії РФ "наростити" бойові дії через високоточні удари HIMARS

За цим наказом стоїть значно більше ніж просто спроба армії РФ активізувати бойові дії

Воєнний злочинець, за сумісництвом - міністр оборони РФ, Сергей Шойгу надав наказ посилити наступальні дії.

"Очільник російського військового відомства дав необхідні вказівки щодо подальшого нарощування дій угруповань на всіх операційних напрямках з метою виключення можливості київського режиму завдавати масованих ракетних та артилерійських ударів по цивільній інфраструктурі та мешканцям населених пунктів Донбасу та інших регіонів.", - йдеться в офіційному повідомленні міноборони РФ.

Читайте також: У ЗСУ з'явилась можливість дослідити "Ланцет": новітній дрон-камікадзе РФ знайшли у Запорізький області
Сергей Шойгу
Воєнний злочинець - Сергей Шойгу

Як видно у рашистів бази зберігання боєприпасів та штаби називаються "цивільною інфраструктурою", а самі рашисти та їх командири - "мешканцями населених пунктів Донбасу та інших регіонів".

Але за цим повідомленням стоїть ціла низка важливих аспектів. По-перше, ця заява йде у розріз із "мантрою" Путіна про те, що війна "йде суворо за планом". По-друге, випалювання тилу армії РФ, яке успішно здійснює ЗСУ, занепокоїло командування рашистів настільки сильно, що змусило порушити публічний наказ Путіна "взяти паузу". За логікою ієрархії наказ про активізацію бойових дій мав надати саме Путін.

армия рф украина

Також наказ щодо "нарощування бойових дій", в умовах випаленого тилу може цілком бути свідченням оцінки ситуації із забезпеченням армії РФ у перспективі, коли російська військова промисловість банально не може компенсувати такі втрати.

Водночас ця заява є й свідченням, що вий на мокшанських болотах після кожного високоточного удару ЗСУ дуже болісний для Кремля і потребує реакції. Тобто у Москві добре розуміють, що весь їх режим тримається виключно на картинці військових успіхів яку у режимі 24/7 малюють пропагандони. Але чим далі, тим все складніше пояснювати провали.

Читайте також: Ракети ATACMS на РФ націлить не тільки Україна, США погодили продаж РСЗВ HIMARS ще одній країні
ТЕГИ Війна