xcounter
#

Що залишається від російських складів, коли до них завітав HIMARS

32577
РСЗВ HIMARS, фото ілюстративне
РСЗВ HIMARS, фото ілюстративне

Високоточні та швидкі, РСЗВ HIMARS не залишають жодних шансів ворогу

Реактивні системи залпового вогню HIMARS продовжують демілітаризацію російських складів з боєприпасами, знищуючи їх буквально десятками, один за одним.

Цього разу в мережі з’явилося цікаве фото з супутника рашистських складів у вигляді "до" та "після" того, як до них завітала ця американська РСЗВ.

Читайте також: Як недосконала логістика рашистів допомагає M142 HIMARS "випалювати" тил ворога

На зображеннях вище – склади окупантів у Шахтарську, що в Донецькій області, приблизно за 45 км від лінії зіткнення. Як бачимо – високоточними ударами склади були вщент зруйновані.

Водночас самі рашисти, які на власні очі спостерігали за роботою HIMARS, зокрема, по Чорнобаївці, зауважують, що вражені точністю цієї РСЗВ, бо "пакет з 5 чи 6 ракет прилетів фактично у п’ятак".

Разом з тим, міністр оборони України Олексій Резніков зауважує – попри те, що HIMARS дійсно змінили правила гри на полі бою, ЗСУ потрібно більше такої зброї.

"Окупанти використовують РСЗВ, які можуть бити на 120 кілометрів. Тому нам потрібні установки із дальністю до 150 км. Також необхідні постачання броньованих машин, танків та безпілотників. Західні партнери побачили, що ми можемо ефективно використовувати їхню зброю, і це добре", – зауважує Резніков.

Про те, як саме HIMARS демілітаризує ворога, скільки це коштує та чи буде вигідно Defense Express розповідав в окремому матеріалі.

Читайте також: Вісім одиниць HIMARS в Україні, чотири на підході: у Пентагоні пояснили, що заважає відправляти ще більше