xcounter
#

Російські командири "привезли" у 2022 рік помилки з битви за Дебальцеве

6780
"Добре почувати" себе в ЗС РФ можуть тільки "фейкові" поранені
"Добре почувати" себе в ЗС РФ можуть тільки "фейкові" поранені

Проблеми з медициною можуть бути одним з серйозних демотивуючих факторів для російських військових

Російські окупаційні війська не мають достатню кількість підготовлених передових частин з медикаментами, що, своєю чергою, призводить до жахливого медичного обслуговування. Про це йдеться у звіті Інституту з дослідження війни.

Так, Міноборони РФ не спрямувало достатньо зусиль на підготовку медичного обладнання і польових шпиталів для поранених військовослужбовців – вважається, що російські командири не зробили висновків з битви за Дебальцеве у 2015 році, коли їм не вистачало мединчого обладнання, і повторюють аналогічні помилки.

Читайте також: Кінець ери радянської зброї та рособоронпрому – українська армія творить нові тренди на ринку озброєнь
аптечки ЗС РФ ЗСУ
Порівняння аптечки ЗС РФ (зліва) та ЗСУ (справа)

Зокрема, йдеться про те, що бійці РФ отримують погано підготовлені аптечки зі складовими, які мають прострочений термін придатності – крім того, російські окупаційні війська не мають достатньої волонтерської підтримки, яка б допомагала їм поповнювати запаси необхідних медичних засобів.

Проблеми рашистів також і в тому, що поспіхом набрані резервісти нездатні надати першу допомогу. Крім того, російські медики проводять надмірну кількість непотрібних ампутацій через відсутність того самого обладнання.

Низький рівень медичного обслуговування рашистів у передових частинах, ймовірно, є основним фактором, що впливає на деморалізацію окупаційного війська.

Раніше Defense Express розповідав, що ЗСУ розгромили 35-у армію рашистів, яка "воювала" гуталіном, туалетним папером і "бойовим матюгальником".

Читайте також: У РФ знайшли ще один спосіб, як залишити своє гарматне м'ясо гнити в окопах далі
ТЕГИ Війна