xcounter
#

Російська армія тікає від високоточної зброї ЗСУ вже навіть на своїй території

7732
Де б ворог не сховався – ворог його наздожене
Де б ворог не сховався – ворог його наздожене

Чим більше високоточних ракет для HIMARS буде у ЗСУ – тим більше логістичних проблем матиме ворог

Російська армія боїться ударів високоточної зброї ЗСУ не тільки по своїх позиціях на тимчасово окупованих територіях України, але й безпосередньо території РФ.

Як стало відомо Defense Express з декількох незалежних власних джерел, російське командування вирішило дещо посунути "назад" польовий табір двох підрозділів 6-х армії західного військового округу, який дислокується у Бєлгородській області.

Читайте також: ЗСУ методично винищують російську протиповітряну оборону на півдні України, цього разу зачепили ще й "Панцирь-С1"
польовий табір армії РФ
Фото ілюстративне

Так, окупанти перемістили свій табір з селища Комсомольский, що орієнтовно розташоване у 22-23 км від кордону з Україною, до селища Хохлово (50-51 км від України).

Фактично, ворог таким чином хоче розташувати свої війська якомога далі від високоточної української зброї. Разом з тим, щоб цей табір опинився поза зоною ракетних систем HIMARS, РФ має "відсунути" його ще щонайменше на 30-40 км.

Загалом цей факт вкотре підтверджує, що лише сама наявність ракетних систем HIMARS у ЗСУ додає головного болю окупантам.

Наприклад, як раніше розповідав Defense Express, російські війська через ризики ураження складів боєприпасів високоточною зброєю наразі поступово переходять до практики перекидання боєприпасів одразу з залізничних колій до позицій, наражаючи на небезпеку свої ешелони.

Читайте також: Кремль знайшов "зайві" ТОС-1 "Буратино", які передав Таджикистану