xcounter
#

Росіяни відвели до тимчасово окупованого Криму один із двох носіїв "Калібрів" (фото)

4488
Пуск крилатої ракети "Калибр" із корвета проекту 21631 "Буян-М", ілюстративне фото довоєнних часів
Пуск крилатої ракети "Калибр" із корвета проекту 21631 "Буян-М", ілюстративне фото довоєнних часів

Ймовірно, саме цей корвет сьогодні зранку обстрілював Кропивницький та об’єкти навколо міста

О першій половині дня сьогодні, 23 липня 2022 року, до Севастопольської бухти в тимчасово окупованому Криму зайшов один із ракетних корветів проекту 21631 "Буян-М" Чорноморського флоту РФ. Про це свідчить фото, яке зробив кореспондент видання "Крым.Реалии".

У своєму ранковому зведенні Генеральний штаб ЗСУ відзначав, що у морі знаходилось два рашистські кораблі-носії крилатих ракет "Калибр". Цей факт дозволяє припускати, що саме цей корвет сьогодні зранку завдавав удари по об’єктам в місті Кропивницький та навколо міста. І що після цього в Чорному морі залишився лише один рашистський корабель-носій "Калібрів".

Читайте також: Рашисти показали своїми "Калібрами", як вони "готові" виконувати угоду про вивіз зерна
Ракетний корвет проекту 21631 "Буян-М" ЧФ РФ заходить в Севастопольську бухту в тимчасово окупованому Криму, 23 липня 2022 року, фото - "Крым.Реалии"

Виданню "Крым.Реалии" доволі часто вдається відзняти російські кораблі на стоянці в тимчасово окупованому півострові, що свідчить про відповідні провали в роботі окупаційних спецслужб. Але при цьому окупанти намагаються імітувати ведення "протидиверсійної служби", начебто "для захисту" кораблів ЧФ РФ на стоянці.

Наприклад, кореспондент того ж "Крым.Реалии" 19 липня 2022 року відзняв, що на вході в Севастопольську бухту постійно патрулює один із протидиверсійних катерів проекту 21980 "Грачонок", що належить Чорноморському флоту РФ.

Протидиверсійний катер проекту 21980 "Грачонок" із складу ЧФ РФ патрулює на вході до Севастопольської бухти в тимчасово окупованому Криму, фото - "Крым.Реалии", дата публікації - 19 липня 2022 року
Читайте також: Велика Британія може у вересні поставити військові кораблі для України - BBC