xcounter
#

РФ шукає "елітне" підкріплення для "посилення" своїх підрозділів у Криму

2753
РФ шукає "елітне" підкріплення для "посилення" своїх підрозділів у Криму

У РФ дійшла черга і до Москви з Санкт-Петербургом

Російське військове командування вирішило відправити на захист Криму дійсно "елітні підрозділи" – військові комісаріати московської та ленінградської областей (зокрема й міста Санкт-Петербург) взялися за місцевих жителів – їх будуть призивати на військову службу, щоб "посилити" військові частини в Криму. Про це розповідає Головне управління розвідки Міноборони України.

мобілізовані рф москва
Майбутні російські "захисники" – тепер справді "елітні"

Водночас за наказом командувача Південного військового округу генерала армії Дворнікова, у Крим вирішили відправити 1200 строковиків – також для "посилення оборони" тимчасово окупованого півострова.

Читайте також: Військові шпиталі армії РФ не справляються: Кремль почав мобілізацію цивільних медиків - ГУР

Як відзначають у ГУР МОУ, тим військовим, які РФ відправляє в Крим, наразі не пропонують підписувати контракт – тобто банально хочуть "зекономити" на виплаті всіх "надбавок".

"1200 військовослужбовців строкової служби будуть служити та помирати під ударами українських військ та від рук “партизанів” за зарплату строковика, а це близько 5 тис. рублів (біля 82 доларів США). Економія державних російських коштів також відбудеться і за рахунок невиплати компенсації у разі загибелі військовослужбовців, адже участь строковиків у бойових діях російська федерація заперечує", – зазначають у ГУР МОУ.

РВСН
Російські РВСН відпрацьовують заходи "боротьби з диверсантами", ілюстративне фото довоєнних часів

Загалом РФ шукає "гарматне м’ясо" всюди, де тільки можна – раніше Defense Express розповідав, що Кремль вирішив відправити у бій охорону ракет з ядерними боєголовками.

Читайте також: Скільки ракет залишилось у рашистів: тепер про це говорить ГУР МОУ