xcounter
#

Рашисти зізналися, ударів по яких об’єктах з РСЗВ HIMARS вони бояться найбільше

75348
Рашисти зізналися, ударів по яких об’єктах з РСЗВ HIMARS вони бояться найбільше

Десятки ударів HIMARS по позиціях окупантів змушують задуматися, що ж буде, коли цих РСЗВ в Україні стане більше

Вже котра ніч поспіль починається з того, що американські РСЗВ HIMARS у руках військових ЗСУ виїжджають на "полювання" по ворожих складах боєприпасів, базах, штабах, пунктах управління тощо.

Водночас у ніч з 12 на 13 липня черговою жертвою цих високоточних РСЗВ, як повідомляють у російських медіа (які зазвичай надають перевагу фейкам про знищені "склади з селітрою") з посиланням на так звану "народну міліцію "ЛНР", стала військова частина ППО, яка "забезпечує безпеку міста Луганськ".

Читайте також: Понад 30 порталів у пекло для рашистів: які наступні цілі для HIMARS, скільки це коштує та чи буде вигідно

Факт удару по військові частині ППО не на жарт налякав рашистів, які почали панікувати від того, що після складів з боєприпасами цілями для РСЗВ HIMARS можуть стати російські засоби протиповітряної оборони.

Водночас після того, як HIMARS "пройдуться" по російські ППО, це відкриє шлях українській авіації, яка зможе "сміливіше" атакувати російські авіації, а також іншій зброї, зокрема, наприклад, і ракетам ATACMS (втім, таких ракет у ЗСУ поки що немає).

HIMARS
Наслідок удару РСЗВ HIMARS по складах у Новій Каховці

Разом з тим, одним з найпотужніших серед інших декількох десятків ударів став високоточний удар з РСЗВ HIMARS по складу боєприпасів армії РФ у Новій Каховці.

За наявною інформацією на знищеному об'єкті знаходився не тільки склад боєприпасів, але і базувалось декілька десятків паливозаправників та була розгорнута передова ремонтна база армії РФ.

Читайте також: Вісім одиниць HIMARS в Україні, чотири на підході: у Пентагоні пояснили, що заважає відправляти ще більше