xcounter
#

Рашисти забули про "CAESAR на "Уралвагонзаводі" й вирішили "купити" ще дві САУ

145769
Рашисти забули про "CAESAR на "Уралвагонзаводі" й вирішили "купити" ще дві САУ

Пропагандони РФ продовжують "сіяти" фейки про САУ CAESAR

Рашистам знову не дає спокою самохідна артилерійська установка CAESAR, яка в руках бійців Збройних Сил України нищить російську окупаційну армію, тому пропагандони РФ продовжують розпускати фейки про цю САУ.

САУ CAESAR
Бійці ЗСУ б’ють по окупантах з САУ CAESAR

Так, у Центрі протидії дезінформації при РНБО розповідають, що після повідомлення президента Франції Макрона про передачу шести САУ CAESAR для ЗСУ, окупанти стали активно поширювати фейки про "торгівлю зброєю на лінії зіткнення".

Читайте також: Дальність стрільби французьких САУ CAESEAR можна підвищити аж до 70 кілометрів

Йдеться, зокрема, про те, що окупанти "придбали" дві самохідні артилерійські установки CAESAR за 120 тисяч доларів.

Це не вперше, коли рашисти хочуть "дискредитувати" французькі САУ CAESAR в Україні – раніше пропагандони РФ ширили фейки про те, що російським військовим нібито вдалося захопити дві французькі САУ та передати їх на "Уралвагонзавод" для подальшого вивчення, однак цю дезінформацію спростували у генштабі ЗС Франції.

САУ CAESAR
САУ CAESAR, фото ілюстративне

Раніше Defense Express розповідав про те, що Франція передає ЗСУ 18 одиниць САУ CAESAR (12 з них вже мають бути в ЗСУ, ще шість передадуть пізніше) і з урахуванням того, що французи мають у своєму активі 76 таких САУ, то виходить, що вони передали нам майже чверть своїх сучасних артилерійських систем.

Читайте також: ЗСУ вижимають максимум з французьких CAESAR та використовують найдалекобійніші снаряди з усіх можливих (фото)