xcounter
#

Рашисти скоро залишаться без своїх рідкісних БМО-Т: втратили вже половину зразків

19207
Російська БМО-Т, фото ілюстративне
Російська БМО-Т, фото ілюстративне

Схоже, російська армія так і не знайшла місця на полі бою для своєї рідкісної машини

Наші захисники й надалі збирають цінні та рідкісні зразки озброєння та військової техніки армії РФ на полі бою – знищені чи як трофеї. Одним з таких зразків стала російська важка бойова машина вогнеметників БМО-Т – відео зі знищеною машиною ворога оприлюднене у соцмережах.

Показово, що навіть бійці, які знайшли цю машину на полі бою, не змогли її розпізнати – ця зброя дуже рідкісна в російській армії – до повномасштабного вторгнення в Україну російська армія мала всього 10 одиниць БМО-Т.

Читайте також: РФ втратила три рідкісні танки, на яких російські танкісти зазвичай намагалися "перемогти" стаціонарні цілі

Водночас наразі відомо, що у боях в Україні російська армія втратила вже чотири таких машини. Першу – у квітні цього року, останню машину "знайшли" понад тиждень тому – орієнтовно у 10-х числах вересня.

Тобто – це вже п’ятий випадок і, таким чином, окупанти вже втратили половину своїх БМО-Т і наразі мають в активі лише п’ять таких машин.

Як раніше вже розповідав Defense Express, російські БМО-Т були розпорошені між 1-ю мобільною бригадою РХБЗ та 47-ю танковою дивізією, яка провалилася в Ізюмі.

Водночас, судячи з того, що на останній місяць припадає 20 % втрачених БМО-Т, окупанти так і не знайшли застосування цій машині на полі бою.

Читайте також: ЗСУ взяли ще один рідкісний трофей: від танків та БМП перейшли до стрілецької зброї