xcounter
#

Рашисти розповіли про знищене на Херсонщині "круте" командування та зізналися, чому вибухають боєприпаси

38440
Рашисти розповіли про знищене на Херсонщині "круте" командування та зізналися, чому вибухають боєприпаси

"Демілітаризація" рашистів триває

Збройні Сили України в тимчасово окупованому Херсоні знищили головне командування окупантів. Про це, зокрема, розповідає один з рашистів у перехопленій ГУР МОУ телефонній розмові.

"Ну я думаю, ти вже чув, що там вчора у цьому у Херсоні сталося... Влучили, короче, у найголовніше командування. Нех*во влучили. Там дванадцять "двохсотих". Не до нас, а, типу, в саме, бл*дь, яке круте командування в нас на напрямку", – розповідає окупант.

Читайте також: Кінець ери радянської зброї: реалії російської "високоточної зброї"

Крім того, окупант також скаржиться, що його "колеги" не вміють правильно зберігати боєприпаси, завдяки чому українська артилерія успішно нищить все, що "не так лежить".

"Я казав деб*лам, так не копають, це х*єта повна бл*ть. Вони, розумієш, зробили у шаховому порядку ямки. І між ними посередині х*єту. Як тільки всередину хоча б водин окопчик потрапить, роз*їбе все", – але рашисти вирішили не слухати свого розумнішого товарища й все одно вчинили по-своєму.

Нагадаємо – раніше Defense Express розповідав про те, що залишається від російських складів боєприпасів після того, як до них завітає РСЗВ HIMARS.

Читайте також: Яку радянську зброю для України може знайти Байден на Близькому Сході