xcounter
#

Рашисти на шостому місяці війни продовжують "дарувати" БМП-3 для ЗСУ (фото)

12678
БМП-3 армії РФ, ілюстративне фото довоєнних часів
БМП-3 армії РФ, ілюстративне фото довоєнних часів

Або чому армія РФ не здатна проводити "роботу над помилками"

Twitter-профіль Arslon Xudosi розмістив фото, які вказують – під час боїв на Ізюмському чи Херсонському напрямку бійці Збройних Сил України взяли як трофей кинуту БМП-3 армії РФ. Ззовні ця машина пошкоджень не має. Тому, ймовірно, доволі швидко стане в стрій ЗСУ для подальної утилізації своїх колишніх "господарів".

Читайте також: Рашисти засвітили Т-90М "Прорив" у VIP версії: коли мізків вистачає лише на мародерство

Армія РФ уже п’ятий місяць підряд застосовує БМП-3 для боїв проти ЗСУ. За мінімальними оцінками, рашисти уже втратили мінімум 78 екземплярів БМП-3, ще мінімум 40 таких машин – стали трофеями ЗСУ. І це при тому, що на кінець 2021 року армія РФ мала усього 600 бронемашин цього типу.

Відповідно, ворог міг уже накопичити достатньо багато емпіричного матеріалу про те, як можна вдосконалити тактику застосування БМП-3, налагодити навчання екіпажів так, щоб молоде поповнення більше не кидало свої бронемашини на полі бою.

Але очевидно, такого не трапилось. Інакше б якийсь "смєкалістий" окупант не став би кидати свою неушкоджену БМП на полі бою.

БМП-3 армії РФ, знищена в боях проти ЗСУ, березень 2022 року, фото з відкритих джерел

Відтак, можемо зробити такий висновок – армія РФ не здатна проводити "роботу над помилками" щодо втрат під час війни проти України. Бо серед рашистів нема кому проводити таку роботу.

Читайте також: Скільки часу потрібно на відновлення трофейної техніки, і як в "полях" знайти дефіцитні запчастини