xcounter
#

Рашисти готові до нових ударів "Калібрами" по території України – Генштаб ЗСУ

4251
Пуск ворожої ракети "Калибр", фото ілюстративне
Пуск ворожої ракети "Калибр", фото ілюстративне

До цього моменту росіяни уже випустили майже 200 ракет "Калибр" по нашій території, майже по всій території України уже лунає повітряна тривога

У своєму оперативному зведенні про стан справ на фронтах на 12.00 дня 28 березня Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що кораблі ВМФ РФ продовжують блокувати наші морські порти. Частина ворожих кораблів зайшла у води, закриті для цивільного судноплавства, очевидно – для нанесення нових ракетних ударів.

Слід відзначити, що на момент цієї публікації повітряна тривога грає уже по більшій частині території України. За поточними даними, до цього моменту росіяни уже випустили по нашій території 187 крилатих ракет морського базування "Калибр".

Читайте також: ССО показали, як майстерно знищують окупантів без шкоди для цивільних об’єктів
Уламок збитої ракети "Калібр", знайдений 27 березня у Вінницькій області, фото з відкритих джерел

Як повідомляли деякі ресурси, видання The Insider зафіксувало, що 26 березня цього року росіяни випустили одразу 70 крилатих і тактичних ракет, зокрема - 56 "Калібрів" з акваторії окупованого Севастополя. Загалом до цілі в той день долетіло лише 8 ракет.

Також, як розповідав Defense Express, 18 березня цього року Генштаб ЗСУ зафіксував, що ворог перейшов на цілодобове виробництво зокрема крилатих ракет типу "Калибр".

Ми також розповідали про те, що 8 березня цього року ГУР МОУ сповістило - їм стали відомі імена командирів кораблів, залучених до ракетних обстрілів території України.

Уламок збитої ракети "Калібр", знайдений 27 березня у Вінницькій області, фото з відкритих джерел
Читайте також: ЗРК Starstreak для захисників від Британії: оператори вже пройшли навчання та направляються на фронт