xcounter
#

ССО показали, як майстерно знищують окупантів без шкоди для цивільних об’єктів

39409
Орки у прицілі наших воїнів
Орки у прицілі наших воїнів

Рашисти думали, що їх прикриють будівлі нашої агроферми. Але орки недооцінили майстерність наших спецпризначенців

Командування Сил спеціальних операцій ЗС України на своїй сторінці у Facebook повідомило, що оператори ССО у взаємодії з підрозділами Сил оборони України вчергове відпрацювали задачу, результатом якої стало знищення російської техніки.

Ті орки, яким пощастило вижити, ганебно розбіглись по посадкам.

Читайте також: З'явилось відео ліквідації бронетехніки армії РФ, яка намагалась втекти від покарання

Якщо уважніше розглянемо фото, то побачимо такі деталі. Рашисти влаштували щось на кшалт "перевалочного пункту" та "місця зосередження техніки" на території одного з наших агрогосподарств. Бачимо агротехніку радянського виробництва (наприклад, комбайни "Нива") але не бачимо цивільних – сподіваємось, окупанти наших аграріїв звідти просто вигнали, а не вбили.

Окупанти ховають свою техніку на нашому зерноскладі, фото - Командування ССО ЗС України

Показово, що самі орки на цих кадрах ховались у корівнику, а свою колісну бронетехніку – зосередили в об’єкті схожому на напольний склад зберігання зерна.

Очевидно, бачимо тенденцію – у війни проти нас рашисти воліють і далі прикриватись цивільними об’єктами, чутливими для мирного населення, замість маскувати свої "зомбо-мобілі" в польових умовах. Але за таку підлу та невмілу тактику дій росіяни отримують заслужену кару від наших воїнів.

Окупанти ховають свою техніку на нашому зерноскладі, фото - Командування ССО ЗС України
Читайте також: Асиметрична війна по-українськи: у Москви більше вогневих потужностей, але у Києва - нові технології для спротиву