xcounter
#

Профілонили розмінування та поплатились: рашисти на камеру підірвались на міні (відео)

23723
Профілонили розмінування та поплатились: рашисти на камеру підірвались на міні (відео)

На відео добре видно виключно вдалий вибір місця для встановлення мін

Армія РФ добре відома своїми формальним підходом до виконання своїх обов'язків. І часом за це приходиться платити. Зокрема чудовий приклад цього показали рашиські сапери, які вирішили не перевіряти узбіччя дороги на міни.

Саме тому, завдяки діям інженерно-саперного підрозділу 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ, в армії РФ стало на одну бойову машину десанту менше, як і на декілька десантників, які в ній перебували.

Читайте також: HIMARS передають ЗСУ, але без балістичних ATACMS: на що здатні високоточні ракети GMLRS

На відео від Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України добре видно, як наші сапери майстерно вирахували де саме краще замінувати ділянку. На вузості поряд із залізничним переїздом, де військові машини будуть брати ближче до узбіччя, щоб роз'їхатись.

Судячи з вибуху, БМД ворога підірвалась на протитанковій міні типу ТМ-62, яка містить близько 7 кг вибухової речовини, потужності якої вистачає для повного знищення бронетехніки та ураження членів екіпажу та десанту.

Зазначимо, нещодавно Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ показало свої успішні дії у тилу противника на Херсонщині зі знищення противника завдяки дистанційному підриву.

Читайте також: Як росіяни намагались "переграти" провал БМПТ "Терминатор" під Сєверодонецьком