xcounter
#

ОПК України проти СОVID-19: "ІНФОКОМ ЛТД" поставив першу партію захисних екранів-масок для медиків в одну з лікарень (фото)

202
Захисний екран-маска для медичного персоналу від "ИНФОКОМ ЛТД"
Захисний екран-маска для медичного персоналу від "ИНФОКОМ ЛТД"

ТОВ "ИНФОКОМ ЛТД", що входить до складу "Ліги оборонних підприємств України" розпочало виготовлення захисних екранів-масок для медичного персоналу

Як повідомили на запорізькому підприємстві, у зв'язку з пандемією коронавірусу СОVID-19 українська приватна компанія вважає своїм обов'язком забезпечити медичних працівників, які зіштовхнулися з високим ризиком інфікування, індивідуальними засобами захисту.

Захисні екрани розроблені "ИНФОКОМ ЛТД" мають декілька переваг перед звичайними масками. Зокрема надають боковий захист особи від повітряних крапель та зменшують можливості проникнення шкідливих частинок через поверхню маски за рахунок використання прозорого пластику.

Читайте також: COVID-19 і світовий ОПК: реакція та перспективи
Захисні екрани-маски для медичного персоналу від "ИНФОКОМ ЛТД"
Захисні екрани-маски для медичного персоналу від "ИНФОКОМ ЛТД"

Наразі фахівці підприємства розробили декілька видів масок, що відрізняються розміром і типом застібки. Варто додати, що серед них є й засоби захисту адаптовані для носіння дітьми.

Відзначається, що перша партія захисних екранів-масок виробництва "ИНФОКОМ ЛТД" вже вирушає до медичного закладу Запоріжжя.

Читайте також: COVID-19 по-турецьки: поки в Україні "розгойдуються", у Туреччині вже серійно випускають апарати ШВЛ