xcounter
#

Оперативне командування "Південь" підтвердило новий удар по Зміїному

11085
Окупанти на острові Зміїний в прицілі нашого Bayraktar TB2, зображення ілюстративне
Окупанти на острові Зміїний в прицілі нашого Bayraktar TB2, зображення ілюстративне

Військові просять "режим інформаційної тиші", натякаючи на можливі нові удари по окупантам на острові

Збройні Сили України справді учора завдали удар по окупантам, що "окопались" на острові Зміїний.

Для утилізації рашистів було виконано "зосереджений удар із застосуванням різних сил та способів ураження", гарнізон ворога на Зміїному зазнав важких втрат. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Оперативного командування "Південь" на сторінці у Facebook.

Читайте також: Зона заборони доступу у дії: що зараз відбувається у Чорному морі та чому це стратегічно важливо

Чому ЗСУ виступили з таким сухим та лаконічним повідомленням про удари по ворогу на острові Зміїний – відповідь можемо знайти у виступі речника Одеської ОВА Сергія Братчука.

Спікер заявив наступне – "операція триває, вона потребує відповідного інформаційного супроводу, і цей супровід має відбуватись у режимі тиші. Наші працюють, наші б’ють ворога".

Тут варто також нагадати заяву очільника Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майора Кирила Буданова, зроблену на початку травня цього року про те, що Україна боротиметься за острів Зміїний стільки, скільки буде потрібно.

Поки орки контролюють Зміїний, то зможуть і далі блокувати наші порти, коли ворог втратить острів – Кремль буде вимушений остаточно "поховати" свої плани про десант біля Одеси чи на півдні Одеської області.

Десантний катер ВМФ РФ проекту 21820 "Дюгонь" в акваторії тимчасово окупованого Севастополя, схоже – після невдалого рейду до острова Зміїний, фото – "Крым.Реалии", дата публікації – 28 травня 2022 року
Читайте також: Harpoon настільки налякав рашистів, що вони вирішили "сховати" свої кораблі