xcounter
#

Harpoon настільки налякав рашистів, що вони вирішили "сховати" свої кораблі

58380
Пуск ракети Haproon, фото ілюстративне
Пуск ракети Haproon, фото ілюстративне

Після того, як ракети Haproon уразили буксир ЧФ РФ, окупанти зрозуміли, що перебувати у відкритому морі небезпечно

Російські окупаційні війська вимушені "ховати" свої кораблі після того, як Військово-морські сили ЗСУ "розстріляли" їхній корабель в Чорному морі.

Так, як стало відомо, після знищення рятувального буксирного судна СБ-739 "Спасатель Василий Бех" кораблі Чорноморського флоту РФ відійшли з відкритого моря ближче до узбережжя тимчасово окупованого Кримського півострову.

Читайте також: Рашистський корвет-носій "Калібрів" невдало сходив вслід за "Москвою" (фото)
протикорабельні ракети Harpoon
Орієнтовні зони прикриття Harpoon Coastal Defense System акваторії виходячи із теоретично можливих пускових районів.

Зауважимо, що рашисти вирішили не тільки відійти на безпечну відстань, за межі ураження протикорабельними ракетами, але й "прикритися" мисом Тарханкут.

Нагадаємо – вчора стало відомо, що ВМС ЗСУ потопили російський буксир "Василий Бех" – ураження рашистського корабля протикорабельними ракетами Harpoon підтвердив, зокрема, журналіст The Washington Post Ден Ламот з посиланням на власні джерела у Пентагоні.

Причому він зауважив, що корабель був уражений ракетами американського виробництва, однак поставлялися Україні не з США. Водночас голова Одеської ОДА Максим Марченко повідомив, що внаслідок рашистський буксир "Василий Бех" затонув.

Читайте також: У РФ потонув ще один корабель, де ЗСУ шукати 1000 "зайвих" гаубиць та чому десятки M777 вже на ремонті: події тижня війни від Defense Express