xcounter
#

Окупанти скаржаться, що деяка техніка має лише одну "опцію" – або "колеса", або зброю

4151
РФ везе в Україну застарілі Т-62, фото ілюстративне
РФ везе в Україну застарілі Т-62, фото ілюстративне

Або стріляти, або тікати – непрацююча техніка дає рашистам доволі обмежений вибір на полі бою

Бійці російських окупаційних військ скаржаться на стан військової техніки, на якій їм доводиться воювати. Про це йдеться у перехоплених Головним управлінням розвідки МОУ розмовах.

Так, один з окупантів зауважує, що їм не надають "путньої техніки", щоб можна було "взяти і приїхати": "Всюди хлам. Або їде і не стріляє, або стріляє і не їде".

Читайте також: Кінець ери радянської зброї: Росія втрачає позиції на ринку озброєнь Південно-Східної Азії

БМП
Знищена ворожа БМП

Водночас рашисти також скаржаться і на банальну нестачу людей: "У нас тут троє людей чергує цілий день. Нікому ані поспати. Якби було так, що тут одні, там інші. А так виходить ці втрьох всю ніч чергують, а там вчотирьох".

Розповідають і про те, як під обстріл українських військових потрапив і танковий підрозділ: "Один двохсотий, один трьохсотий. Йо*нули вночі. ДРГ зайшло".

Водночас раніше Defense Express розповідав, що Армія РФ перед масштабним вторгненням в Україну мала вкрай низький рівень підготовки у танкових підрозділах – під час перевірки підрозділів Південного військового округу було виявлено, зокрема, наднизький рівень підготовки механіків-водіїв.

Читайте також: Які озброєння надають Україні союзники та коли ЗСУ будуть готові до контрнаступу