xcounter
#

Як велася підготовка танкістів армії РФ перед вторгненням в Україну - документ

Як велася підготовка танкістів армії РФ перед вторгненням в Україну - документ
6665

В армії РФ перед вторгненням пройшла перевірка підрозділів Південного військового округу, яка показала наднизьку бойову готовність

Армія РФ перед масштабним вторгненням в Україну мала вкрай низький рівень підготовки у танкових підрозділах.

Про це говорить телеграма від 26 січня 2022 року до всіх військових частин Центрального військового округу РФ, яку опублікував проект "Інформаційний спротив".

Читайте також: Скільки триватиме війна та указування РФ на її місце у світі - повне інтерв'ю генсека НАТО

В ній мова йде про те, що у ході перевірки підрозділів Південного військового округу були виявлені кричущі недоліки, починаючи від наднизької підготовки механіків-водіїв, які мають провальну технічну підготовку і взагалі не факт, що проходили навчання на військово-облікову спеціальність.

Більше того, відмічається повна відсутність охорони польових парків техніки, масово розряджені акумулятори та перетворення машин у смітники. А також, звісно, значні порушення у документальному обігу.

Такий розгром ревізорів частин Південного військового округу став причиною термінових заходів із ліквідації недоліків вже у Центральному військовому округу РФ, а також, скоріш за все, й інших військових округах.

Читайте також: У РФ потонув ще один корабель, де ЗСУ шукати 1000 "зайвих" гаубиць та чому десятки M777 вже на ремонті: події тижня війни від Defense Express