xcounter
#

Нові вибухи у Придністров’ї: пропагандисти РФ "розкривають реальні причини" провокацій

7085
Нові вибухи у Придністров’ї: пропагандисти РФ "розкривають реальні причини" провокацій

РФ продовжує провокації у Придністров’ї

Зранку 26 квітня у так званій "Придністровській Молдавській Республіці" пролунали два вибухи, повідомляє так зване "міністерство внутрішніх справ" у Придністров’ї.

Зазначається, що вибухи прогриміли в селищі Маяк Григоріопольського району – перший о 6:40, другий – о 7:05.

Читайте також: Чому ворог не починає масштабний наземний наступ на Донбасі і чи будуть морські десанти - Сергій Згурець

Наразі відомо, що внаслідок вибухів було виведено з ладу дві найпотужніші антени Придністровського радіотелецентру (ПТРЦ) – обидві ретранслювали радіо РФ (сигнал з ПТРЦ може ретранслюватися у США, на Близький Схід та в Латинську Америку).

Крім того, у соцмережах розповсюджується інформація і про вибухи на військовому аеродромі, однак наразі ці повідомлення не підтверджені.

Нагадаємо, вчора у Придністров'ї з російського РПГ обстріляли "міністерство держбезпеки". На світлинах з подій "засвітився" доволі рідкісний РПГ-27 "Таволга" з тандемною бойовою частиною, який був прийнятий на озброєння лише у 1989 році та знаходиться на озброєнні армії РФ та самого невизнаного Придністров'я.

Разом з тим, рашистські пропагандистські ЗМІ не нехтують тим, щоб на публіку "розкрити" реальні причини провокацій в Придністров’ї. Так, вони зараз активно транслюють заяву голови так званої "ДНР" Пушиліна про те, що "після виходу до кордонів Донецької області треба розпочинати наступний етап операції з урахуванням того, що відбувається у Придністров’ї та обстрілів прикордонних з Україною областей РФ".

Читайте також: Чому РФ не зможе перетворити Донбас на "друге Придністров’я"