xcounter
#

У Придністров'ї з російського РПГ обстріляли "міністерство держбезпеки": ФСБшники знову прокололись

6611
У Придністров'ї з російського РПГ обстріляли "міністерство держбезпеки": ФСБшники знову прокололись

Рашиські фахівці з ФСБ знову починаються підривати будинки

Будівлю так званого "міністерства держбезпеки" невизнаного Придністров'я у Тирасполі обстріляли з гранатометів. У самій будівлі вибити вікна, інформації про постраждалих поки немає.

Водночас рашиські пропагандисти, які "виключно за збігом обставин" майже одразу опинились на місці подій, вже опублікували світлини, на який зафіксовані відстріляні одноразові гранатомети. Один з них - доволі рідкісний РПГ-27 "Таволга" з тандемною бойовою частиною, який був прийнятий на озброєння лише у 1989 році та знаходиться на озброєнні армії РФ та самого невизнаного Придністров'я.

Читайте також: Росіяни готують "Сирійський експрес" для своїх військ, що намагаються взяти Маріуполь

Зазначимо, що скоріш за все у Тирасполі пройшла чергова спроба ФСБ чи інших спецслужб РФ зробити інсценування з метою звинувачення Молдови або України.

Слід зазначити, що протягом останніх декількох тижнів у інформаційному просторі РФ постійно підіймалась тема про нібито "утиск російськомовних у Молдові", загрозу блокади невизнаного Придністров'я тощо. І як висновок силами рашиських пропагандистів було сформовано твердження, що армії РФ необхідно провести "денацифікацію" Молдови після того, як вона окупує південь України.

Читайте також: ЗСУ важко поранили ватажка "1-го армійського корпусу ДНР": рашисти жаліються на дрон-камікадзе
ТЕГИ Війна