xcounter
#

Нацгвардійці вистежили 203-мм САУ рашистів і HIMARS якнайкраще зробив свою роботу (відео)

7743
Знищений "Пион" рашистів, стоп-кадр з відео 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан"
Знищений "Пион" рашистів, стоп-кадр з відео 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан"

Рашисти втратили ще одну свою 203-мм самохідну артилерійську установку 2С7 "Пион"

Підрозділ аеророзвідки 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан" Нацгвардії України декілька днів тому, а саме 3 жовтня, вполювали ворожу 203-мм самохідну артилерійську установку.

Як можна побачити на відео, бійці бригади за допомогою розвідувального безпілотника "ШАРК" від "Укрспецсистемс" (входить до складу NAUDI) засікли ворожу САУ 2С7 "Пион" і стежили за ворожою машиною, аж доки вона не "сховалася" у лісосмузі.

Читайте також: Армія США починає польове використання військового Starlink від SpaceX

Координати ворожої САУ бійці бригади передали артилеристам Сил оборони, які з ракетної системи HIMARS влучним пострілом знищили машину російського окупаційного війська.

Як відзначається в OSINT-джерелах, ворожа 203-мм САУ 2С7 "Пион" була знищена поблизу населеного пункту Покровське, що у Запорізькій області.

САУ 2С7
Ворожа САУ 2С7 "Пион", стоп-кадр з відео 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан"

Згідно з даними порталу Oryx, з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в лютому 2022 року всього рашисти втратили як мінімум 18 своїх САУ 2C7(М) "Пион"/"Малка".

Нагадаємо, раніше Defense Express розповідав про те, як Сили оборони України знищили російську "Гвоздику" та полювали на ворожий "шушпанцер" з корабельною гарматою А-22.

Читайте також: РФ планує перекинути ЧФ ще далі - в окуповану Абхазію: чому це дійсно важливий маркер