xcounter
#

На навчальному катері ВМСУ "Нова Каховка" завершено ремонтні роботи (відео)

1992
Відбуття навчального катера А542 "Нова Каховка" від пристані "Югсудоремонт"
Відбуття навчального катера А542 "Нова Каховка" від пристані "Югсудоремонт"

Наразі човен відправився для несення служби за місцем призначення

З суднобудівного підприємства "Югсудоремонт", після завершення докового ремонту, вийшов на службу навчальний катер ВМСУ А542 "Нова Каховка", проекту УК-3.

Відзначається, що ремонтні роботи проводилися впродовж трьох місяців (катер зайшов на ремонт у середині серпня ц.р.).

Читайте також: Першу партію американських патрульних катерів Mark VI ВМСУ мають отримати у наступному році: поки безкоштовно

Згідно з ремонтною відомістю виконані - очищення, дефектація, ремонт та фарбування зовнішньої обшивки та конструкцій корпусу, ремонт гвинто-стернового пристрою, ремонт якірного пристрою, заміна протекторів, ремонт дейдвудів та гребних валів, ремонт донно-бортової арматури, ремонт трубопроводів, ремонт систем – протипожежної, осушувальної, паливної, сточно-фекальної, прісної води, електрообладнання, головного двигуна тощо.

Катер "Нова Каховка"
Ремонт навчального катера "Нова Каховка" станом на початок вересня ц.р.

Нагадаємо, навчальний катер ВМС ЗС України А542 "Нова Каховка" проекту УК-3 побудований у 1986 році на верфі Stocznia Wisła у Гданську, Польща.

Катер "Нова Каховка"

Також варто додати, що кілька днів тому, після завершення ходових випробувань у пункт базування відправилось відремонтоване на "Нібулоні" єдине у складі ВМСУ судно розмагнічування А811 "Балта".

Читайте також: Новий СРК "Лагуна" має почати держвипробування до кінця року