xcounter
#

Методично випалюємо під Ізюмом: робота розрахунку ПТРК "Стугна-П" за 3 хвилини - 4 танки (відео)

59835
Методично випалюємо під Ізюмом: робота розрахунку ПТРК "Стугна-П" за 3 хвилини - 4 танки (відео)

"Стугна-П" в черговий раз доводить свою тотальну перевагу, коли ворог просто випалюється

Протитанковий ракетний комплекс "Стугна-П" від КБ "Луч" безумовно є однією із "зірок", на рахунку якого вже напевно сотні одиниць бронетехніки противника на всіх фронтах.

В цей раз свою тотальну ефективність помножену на професіоналізм та витримку українських бійців український ПТРК показав під Ізюмом.

Читайте також: Чому ворог не починає масштабний наземний наступ на Донбасі і чи будуть морські десанти - Сергій Згурець

На відео з експортної "Стугни-П", яку не встигли відправити іноземному замовнику і 24 лютого передали ЗСУ, за три хвилини випускаються чотири ракети, які знищують чотири одиниці бронетехніки противника. Абсолютно 100% результативності розрахунок зобов'язаний злагодженій та методичній роботі, коли оператор видає чіткі та послідовні команди, а інші номери розрахунку їх виконують. І саме така робота дозволила просто випалити передній край оборони противника.

Також необхідно відмітити, що всі пуски були здійснені з перевищенням, коли ракета на початку направляється значно вище цілі. Це здійснюється для того, щоб після старту ракета на вдарилась о землю через характерну "просадку", коли ракета тільки розганяється та не набрала необхідної швидкості.

Читайте також: США готують до відправлення нові "Джевеліни" та "Стінгери" для України (відео)