xcounter
#

ЛРРЗ перейшов до планових ремонтів ЗРК "Тор"

10349
Відновлений на ДП "Львівський радіоремонтний завод" мобільний зенітний ракетний комплекс 9К330 "Тор"
Відновлений на ДП "Львівський радіоремонтний завод" мобільний зенітний ракетний комплекс 9К330 "Тор"

Відновлені зенітні комплекси малої дальності суттєво підвищать спроможності протиповітряних сил ЗСУ

ДП "Львівський радіоремонтний завод" (входить до складу ДК "Укроборонпром") успішно опанувало ремонт мобільних комплексів 9К330 "Тор".

Згідно з повідомленням прес-служби Концерну, наразі львівське держпідприємство перейшло до планових ремонтів цих ЗРК за технічним станом.

Читайте також: ДАХК "Артем" отримала велике замовлення на ракети "Нептун" та РС-80, підприємство переходить на звичайний режим роботи
Тор

Відновлені комплекси пройшли низку випробувань на полігонах Херсонщини, котрі довели належну якість робіт та високу ефективність відремонтованих бойових машин.

Тор
Випробування відремонтованих на ЛРРЗ ЗРК 9К330 "Тор" на полігоні ЗСУ в лютому 2019 року

В цьому році Львівський радіоремонтний завод планує продовжити відновлення мобільних зенітних ракетних комплексів спільно з іншими підприємствами "Укроборонпром" (ДП "Генератор", "Оризон-Навігація", "НДІ "ШТОРМ" та "Балаклійський ремонтний завод").

Тор

Нагадаємо, вперше відремонтовані ЗРК 9К330 "Тор" продемонстрували свої можливості під час випробувань взимку 2018-2019 років.

РЛС ЗСУ
Радіолокаційні комплекси ПРВ-16, П-18 та НРЗ-4П (на фото) також ремонтують на ДП "Львівський радіоремонтний завод"

Окрім цих комплексів, на ЛРРЗ також опановано відновлення складових та систем близько 30 видів техніки ППО. Серед них як власне зенітні комплекси (С-125 та С-75) так і радіолокаційні станції (П-18, ПРВ-16, ПРВ-13, НРЗ-4П НРЗ-6П, АМУ П-19, АМУ П-14, АМУ 5Н84А тощо).

Читайте також: Львівський радіоремонтний завод у цьому році продовжив ремонт елементів для ЗРК "Тор" ЗСУ