xcounter
#

"Квітник-Е", "Вільха" та "Богомол": що представлять українські компанії на IDEF-2021

3073
На виставці "Зброя та безпека"
На виставці "Зброя та безпека"

Сьогодні, 17 серпня, в Туреччині​ стартує 15-а Міжнародна виставка оборонної промисловості IDEF-2021 – одна з наймасштабніших подій у світі озброєнь та військової техніки

Продукція українських підприємств на виставці буде представлена на об’єднаній експозиції ДК "Укроборонпром", організатором якої виступить компанія "Укрспецекспорт".

Р-360
Крилата ракета Р-360 "Нептун"

На українському стенді гості виставки зможуть ознайомитися з низкою зразків від підприємств українського ОПК.

Читайте також: ​Українські озброєння будуть представлені в Туреччині: наступного тижня розпочнеться оборонна виставка IDEF-2021

Так, в Туреччині будуть представлені ПТРК "Скіф", керований реактивний снаряд "Вільха", керований артилерійський снаряд з лазерним самонаведенням типу "Квітник-Е", крилата ракета Р-360 "Нептун" тощо.

Крім того, відомо, що на виставці також продемоснтрують і макети композитного плавучого доку проєкту 1760КР з підводним човном, ракетного катера "Богомол", багатофукнціонального катера "Кайра-150", вертольота Мі-8 та інші зразки.

Снаряд
Український керований артилерійський снаряд з лазерним напівактивним самонаведенням калібру 152/155-мм "Квітник" та його ГСН

Разом з тим, як повідомляє Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості, виставку відвідає й українська делегація на чолі з Віце-прем’єр-міністром України Олегом Уруським.

Ракетний катер
Малий ракетний катер "Богомол" розробки миколаївського ДП "ДПЦК"

Серед задач делегації – проведення низки офіційних зустрічей з високопосадовцями Турецької Республіки, провідними турецькими та закордонними компаніями ОПК тощо.

Виставка IDEF-2021 пройде у виставковому центрі TÜYAP з 17 по 20 серпня ц. р. під патронатом адміністрації президента Туреччини, за організаційної підтримки міністерства національної оборони Турецької Республіки та виставкової організації TÜYAP. За уточненими даними, цього року очікується участь в заході понад 1 236 компаній, в тому числі 536 турецьких. У виставці також планується участь 154 делегацій з 79 країн Світу.

Нові бронемашини на IDEF-2021, Defense Express

Інформаційно-консалтингова компанія "Діфенс Експрес" є партнером спеціалізованого видання IDEF DAILY Міжнародної оборонної виставки IDEF-2021 і висвітлюватиме хід заходу та участь в ньому українських підприємств.

Нові бронемашини на IDEF-2021, Defense Express

Раніше Defense Express повідомляв, що Україну на IDEF-2021 представлятимуть 23 компанії – як державні, так і приватні.

Читайте також: У вівторок розпочнеться IDEF-2021– які нові бронемашини будуть представлені