xcounter
#

Куди цілили українські дрони під час дійсно масштабної атаки вночі по РФ

3249
Ураження цівлей безпілотниками в Єйську
Ураження цівлей безпілотниками в Єйську

Українські дрони регулярно здійснюють атаки на нафтопереробні заводи та інші об’єкти ворога на території РФ

Вночі з 20 на 21 червня була здійснена чергова масована атака дронів по об’єктах на території РФ — у так званому "міністерстві оборони" ворога вже заявили про нібито "успішну відбиту атаку". Там стверджують, що одразу 70 безпілотників було перехоплено над тимчасово окупованим Кримом, і ще 44 — над Краснодарським краєм та Волгоградській області. Також рашисти заявляють. про атаку надводними дронами-камікадзе у кількості шести одиниць.

Згідно з відео та даних з відкритих джерел, вночі наші дрони поцілили у низку нафтопереробних заводів рашистів, а також у військові об’єкти ворога на території Краснодарського краю — аеродром в Єйську та навчальний центр протиповітряної оборони поблизу цього аеродрому.

Читайте також: Rheinmetall має найбільший контракт в своїй історії, і це про понад мільйон 155-мм снарядів, і для України також

Щодо останнього, то йдеться про 726-й навчальний центр протиповітряної оборони сухопутних військ. За даними OSINT-аналітиків, які оприлюднили супутникові знімки цього об’єкта, то супутники NASA на території цього об’єкту зафіксували щонайменше три пожежі. Дані про масштаби руйнування та втрати противника, як і у випадку з аеродромом, поки що невідомі.

І також продовжуються успішні атаки українських дронів по нафтопереробних заводах рашистів, вночі було уражено одразу три об’єкти. Зокрема йдеться про НПЗ "Краснодареконєфть, який є єдиним в РФ виробником палива Т-1 підвищеної щільності для реактивних двигунів. Ураження заводу локалізували OSINT-фахівці з "КіберБорошно".

Крім того, повідомляється про удар безпілотника по території "Ильського НПЗ", що також в Краснодарському краї. Рашисти кажуть про двох постраждалих і пошкоджені господарські споруди — мовляв, нібито загоряння було на площі 50 кв. м і його ліквідували. Також є дані про атаку на Волгоградський нафтопереробний завод.

Нагадаємо, що вчора, у ніч на 20 червня, далекобійними дронами було завдано ударів ще по двох нафтобазах на відстані у 340-400 км лінії фронту, йдеться про "Лукойл-Югнефтепродукт" на південь від Краснодара, а також "Тамбовнафтопродукт" у Тамбовській області.

Читайте також: Характеристики українського "Ланцета" стали публічними: на що здатний Mace - "Булава"