xcounter
#

Удари по нафтобазах РФ: після успіху з Азовом почались аналогічні одночасні удари

2937
Пожежа на нафтобазі у місті Азов Краснодарського краю РФ
Пожежа на нафтобазі у місті Азов Краснодарського краю РФ

За одну ніч на 20 червня було уражено нафтобази у республіці Адигея та у Тамбовський області

Сьогодні у ніч на 20 червня було завдано два далекобійних результативних удари по нафтобазах, які знаходяться у глибоких тилових районах РФ.

Одним ударом було уражено нафтобазу "Лукойл-Югнефтепродукт" поблизу населеного пункту Енема, республіка Адигея, що знаходиться на південь від Краснодара та у близько 340 км від лінії фронту.

Читайте також: Чехія офіційно дала для ЗСУ на майже $300 млн, але там безцінна номенклатура

Зазначимо, що також надходила інформація щодо атаки на Афіпський нафтопереробний завод, який час від часу, ще з травня 2023 року уражається дронами, вочевидь, у міру його ремонту, але наразі підтверджень атаки немає.

Також сьогодні у ночі запалала нафтобаза "Тамбовнафтопродукт" поряд із населеним пунктом Платоновскій у Тамбовській області, за понад 400 км від кордону з Україною.

Водночас у так званому міноборони РФ повідомили, що всі українські дрони були перехоплені й мова йде про нібито 15 збитих.

З боку Defense Express зазначимо, що ця атака стала фактичним продовженням вкрай результативного удару по нафтобазі у місті Азов Краснодарського краю "Азовпродукт", де пожежу не можуть ліквідувати вже три доби поспіль.

Читайте також: США разом з Індією можуть зробити навіть "футуристичний" Stryker, але тут є свої умови