xcounter
#

Кримський міст "все": як рашисти вигадують теорії та хронологія подій (фото, відео)

8305
Кримський міст тепер виглядає так
Кримський міст тепер виглядає так

У РФ вже понеслась стандартна лавина брехні та замилювання "інциденту" на Кримському мосту

Міст через Керченську протоку виведено з ладу - як мінімум два прольоти автомобільної частини впали у воду, а на залізничній - палає вантажний потяг, який перевозив паливо. Рух через міст перекрито повністю. Але далі можливо просто зануритись у хронологію подій по "рашиські".

Як сповістила прес-служба "Кримської залізничної дороги", у 06:05 8 жовтня "відбулось займання паливної цистерни у хвості вантажного потяга. Локомотив з частиною вагонів виведено на станцію Керч. Ведуться аварійні роботи".

Читайте також: Дефіцит озброєння: загроза та тенденція в "оборонці" на десятиріччя, яка стає реальністю

Як видно, жодних рятувальних робіт не проводиться, палає, як воно є. Немає ані пожежного спецпотяга, ані звичайних пожежних автівок.

Але насправді "займання" на Кримському мосту виглядало наступним чином:

Через декілька годин після першого повідомлення про "займання" у РФ повідомили, що "06:07 на автомобільній частині Кримського мосту зі сторони Таманського півострова відбувся підрив вантажного автомобіля, який спричинив займання семи паливних цистерн потяга, який йшов у напряму Кримського півострова. Відбулось часткове обвалення двох прольотів автомобільного мосту".

Часткове обвалення до речі виглядає наступним чином, хоча у 08:51 так званий "спікер держради Криму" Володимир Константинов заявив, що це все "українські вандали", але "пошкодження не несуть важкого характеру".

кримський міст

До речі, до цього у ЗМІ РФ цю подію називали "надзвичайною ситуацією", а після розуміння масштабу присвоїли звання "інциденту".

Менш ніж за пів години так званий "голова Криму", гауляйтер Аксенов заявив, що "як тільки буде загашена пожежа, з'явиться можливість оцінити масштаби пошкоджень моста та опор, можна буде говорити про терміни відновлення руху... в найкоротший термін буде проведено експертизу і стануть відомі причини надзвичайної ситуації". Він також додав, що не треба поширювати неперевірену інформацію.

Для розуміння, наслідки виглядають наступним чином:

Повноцінно знищено три прольоти, одного автомобільного мосту та через пожежу пошкоджена металева частина залізничного моста.

Питанню основних реальних версій знищення Кримського моста та кому насправді це вигідно - присвячено окремий матеріал.

Читайте також: Британія влаштувала "повітряний міст", по якому ЗСУ могли отримати 122-мм снаряди з Пакистану
ТЕГИ Війна