xcounter
#

Як працюють саморухомі гаубиці FH70: відео роботи артилерійського розрахунку ЗСУ

10722
Як працюють саморухомі гаубиці FH70: відео роботи артилерійського розрахунку ЗСУ

Нова FH70 "приєднається" у ЗСУ до своїх 155-мм побратимів M777 та CAESAR

Оперативне командування "Захід" публікує відео з роботою саморухомої 155-мм причіпної гаубиці FH 70, які Збройні Сили України отримали від Італії.

"Наші бійці швидко опановують новітні зразки озброєння, надані країнами партнерами, бо розуміють, що артилерист і гармата в бою стають одним цілим - потужним та лютим звіром, готовим нищити ворога, що прийшов на рідну землю", – коментують відео в ОК "Захід".

Читайте також: M777 у ЗСУ у всіх подробицях: від снарядів до системи управління вогнем та що говорять самі бійці

На відео демонструється робота розрахунку гаубиці на всіх етапах – розгортання, підготовка до пострілу, власне постріли та згортання (до тягача гаубиця доїжджає "своїм" ходом завдяки допоміжній силовій установці).

Нагадаємо – ЗСУ вже нищать окупантів з цих гаубиць – саморухомі FH70 можуть відправляти 155-мм "аргументи" ворогу зі швидкістю 6 пострілів на хвилину, а також мають "опцію" стрільби чергою з 3 пострілів за 15-20 секунд.

Таким чином, союзники поступово "розширюють асортимент" 155-мм гаубиць у ЗСУ. Так, раніше Defense Express розповідав, що 55-ї окрема артилерійська бригада "Запорізька Січ" вже нищить ворога зі 155-мм французьких САУ CAESAR.

Читайте також: ​CAESAR з Франції: як працює колісна 155-мм САУ (відео)