xcounter
#

Як Matador у парі з РПГ-75М нищить "броню" рашистів: відео з камери бійця інтернаціонального легіону

8060
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Бійці інтернаціонального легіону показали, як нищать техніку рашистів

У мережі з’явилося нове відео з бійцями інтернаціонального легіону, які беруть участь у бойових діях в Україні проти російської окупаційної армії.

На кадрах нижче – ураження ворожого бронетранспортера БТР-80, який, ймовірно, вже планував свою втечу від бійців інтернаціонального легіону, але зустрівся з гранатометом RGW-90 Matador.

Читайте також: Купуємо RGW-90, важкої зброї поки немає: коли Україна отримає від Німеччини САУ PzH 2000

Ураження ворожої машини зафіксовано як з камери одного з бійців, так і з безпілотника – час від пуску до влучання у рашистський БТР підказує, що відстань від бійців до машини становить менш як 150 метрів (дальність стрільби цього гранатомету – до 500 метрів, може бути збільшена з прицілом Dynahawk).

Після пострілу з RGW-90 ворожий бронетранспортер наздогнав і постріл з чеського РПГ-75М, який був в руках одного з бійців. Після цього БТР ще намагався сховатися у лісі, але бійцям вдалося "добити" машину.

Нагадаємо, Matador RGW-90 – це ручний багатоцільовий одноразовий гранатомет від фірми Dynamit Nobel Defense (DND) – протитанкова зброя, яку Україна отримує від Німеччини. Детальніше по "гвинтиках" Defense Express розбирав цю зброю в окремому матеріалі.

Читайте також: Постріл з NLAW "від першої особи", бійці "Азову" демонструють ефективне використання цієї зброї (відео)