xcounter
#

ДК "Укрспецекспорт" підписала контракт на ремонт Іл-78 Пакистану

2598
Один з літаків-паливозаправників Іл-78 ВПС Пакистану
Один з літаків-паливозаправників Іл-78 ВПС Пакистану

Угода була укладена в рамках Міжнародної виставки "Зброя та Безпека-2021"

Державний спецекспортер "Укрспецекспорт" (входить до складу ДК "Укроборонпром") повідомив про укладання нового контракту на ремонт пакистанського літака-заправника Іл-78.

Документ, згідно з повідомленням прес-служби держкомпанії, підписано на другий день виставки "Зброя та Безпека", яка розпочала свою роботу у вівторок 15 червня ц.р.

Читайте також: Гендиректор "Заводу імені Малишева" заявив про укладання нової угоди з Пакистаном

"Сьогодні ДК "Укрспецекспорт" в особі її Генерального директора Вадима Ноздрі підписала з пакистанськими партнерами контракт на ремонт ще одного літака-заправника Іл-78", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, у червні минулого року, ДК "Укрспецекспорт" перемогла в тендері на ремонт одного з паливозаправників Іл-78 ВПС Пакистану. За його результатами держкомпанія уклала з Управлінням закупівель Військово-повітряних Сил Ісламської республіки контракт на ремонт військового літака.

З 15 по 18 червня 2021 року у МВЦ проходить Міжнародна виставка Зброя та Безпека-2021
З 15 по 18 червня 2021 року у МВЦ проходить Міжнародна виставка "Зброя та Безпека-2021"

Крім того, тоді ж українська сторона отримала підтвердження намірів військово-повітряних сил Пакистану укласти наступний пакет контрактів на капітальний ремонт ще двох літаків-заправників. Загалом повідомлялося про пакет вартістю у понад $30 млн.

Представники "Укрспецекспорт" повідомили, що перший контракт на ремонт паливозаправника вже успішно виконаний.

Один з літаків-паливозаправників Іл-78 ВПС Пакистану
Один з літаків-паливозаправників Іл-78 ВПС Пакистану
Читайте також: "Пакистанська історія" з танком БМ "Оплот" ще не закінчена: українські спецекспортери й досі не виключають масштабного замовлення (фото)