xcounter
#

Defense Express і ціль-2021: вчасна доставка новин та ідей

У Новому році Defense Express буде разом з вами першим дізнаватись і розповідати про нове і цікаве
Defense Express і ціль-2021: вчасна доставка новин та ідей
592

Для нашої компанії Defense Express рік 2020 виявися складним, але результативним. Ми посилили нашу команду, зробили ставку на візуальність, оперативність та актуальність новин, оглядів та досліджень. Це мало помітне відлуння.

Тож на завершенні 2020 року хочемо висловити подяку нашим читачам та передплатникам за увагу та інтерес до усіх наших проєктів, ініціатив та поточної інформаційно-аналітичної роботи.

До речі, за підсумками грудня 2020 р. завдяки вам ми подолали рекордний для нашого сайту рубіж у понад 2 млн. переглядів. Але ж, звісно, ніхто не збирається цим задовольнятися.

Читайте також: Україна буде експортувати авіаційні ракети Р-27: конкуренти затихли
Не в курсі, що відбувається? Тоді слідкуй за нашими новинами

Наші нові відео та випуски нових номерів журналів набувають все більше прихильників (хоча і кажуть, що час твердих журналів минає - ми з цим згодні лише частково).

Завдяки вам ми подолали рекордний для нашого сайту рубіж у понад 2 млн. переглядів на місяць

Тож який післясмак та підсумкові відчуття року 2020? І що хочеться робити далі? Скажу так.

У цьому році ми особливо зрозуміли вагу та значення досвіду, професійності, послідовності та прогнозованості у вчинках, ціну відповідальності за сказані слова.

Новини та думки бувають ще гарячішими

Все це стало дуже помітним і потрібним на тлі "білого шуму" поверхневості, хайповості та одномоментності, який починає "забивати" усі робочі діапазони життя та діяльності країни, армії та "оборонки".

Втім, відрізнити "білий шум" від перспективної конкретики теж буває непросто... Тому зворотній зв’язок з нашими читачами та глядачами (практика свідчить, що аудиторія Defense Express - професійна та виважена) для нас вкрай важливий. На додаток до критичного мислення для всіх та кожного.

Деталі завжди мають значення...

У наступному році ми будемо робити те, що і в році, що минає. Але більш настійливо, більш аргументовано і з більшою кількістью "цікавинок" - і текстових, і візуальних.

Є нагальна потреба відмежуватись від тих, хто продукує лише балачки та критиканство, розвінчувати пустобріхів незалежно від їхніх посад.

І, звісно, є бажання та прагнення усіляко підтримувати тих, хто добре робить свою справу, втілює ідеї в конкретні проєкти, формує для всіх нас додану вартість нових компетенцій і гордості, що зроблено в країні і для країни.

Ми будемо відслідковувати тренди, які формують новий світ навколо нас. Описувати і показувати те, що не можна ігнорувати. Знання та дії інших можуть бути поштовхом для власних змін. Бо залишимось на узбіччі як резервація динозаврів, а все круте проїде та пролетить повз нас.

Ми будемо показувати життя наших оборонних та технологічних компаній, які адекватно реагують на виклики нової реальності і мають на них власні відповіді та рецепти.

Таких компаній небагато і тому їхній досвід та доля вкрай важливі. Чи то, може, ми далеко не все знаємо і насправді їх зовсім і не мало? Побачимо.

Але насамперед цікаві люди з іхніми ідеями та діями. Бо будь-яка наша компанія чи підприємство - це конкретні люди. І часом все обертається навколо однієі особи чи малої геніальної купки однодумців, які і є головною рушійною силою.

І все тоді набуває правильної логіки. Від ідей до проєктів, від людей - до компаній і далі - до національних амбіцій.

Тож такі люди теж будуть у фокусі нашої уваги. Країна повинна знати своїх героїв.

Це такі загальні напрями, цілі 2021, на які буде орієнтуватись творча команда Defense Express у наступному році, який невпинно наближається.

Сподіваємось, що Новий рік усім нам принесе більше здобутків, впевненості у тому, що ми разом якісно робимо потрібні справи. Тож усім міцного здоров`я і рухаємось далі. Там буде багато цікавого.

Читайте також: Наш рекорд: сайт Defense Express подолав рубіж у 1,7 млн переглядів