xcounter
#
Defense Express: гарячі новини, тверезий погляд

Наш рекорд: сайт Defense Express подолав рубіж у 1,7 млн переглядів

Defense Express: гарячі новини, тверезий погляд
783

У нас є перемога, про яку хочеться розказати усім нашим читачам та передплатникам інформаційно-консалтингової компанії Defense Express. За жовтень на нашому сайті було 1 775 433 перегляди. Ми вважаємо, що це гарний показник для спеціалізованого ресурсу.

Декілька місяців тому ми кардинально оновили наш інформаційно-аналітичний портал https://defence-ua.com і змінили підходи - як кількісно, так і якісно - до представлення актуальних новин, коментарів і досліджень на нашому сайті.

Скажу чесно - ми стали працювати більше. Хоча і раніше явно не байдикували - з огляду на ту кількість продуктів, які ми виробляємо. І дуже приємно, що роботу творчої команди Defense Express наші читачі гідно відзначили.

Так, понад 1,7 млн переглядів нас влаштовує. Але лише зараз. Бо ми знаємо, що це зовсім не "стеля". У нас є і буде, чим вас здивувати. Особливо коли є унікальна можливість бути першими у представленні цікавої та важливої інформації, говорити з людьми - генераторами нових ідей та показувати нашим читачам (до речі, наш відеоканал теж набрав обертів), що ж саме крутого вони зробили і чому це добре.

Ну, або погано. Тому що непрофесіоналізм, популізм, бездіяльність, необізнаність, байдужість - це те, що також стає ціллю наших новин та аналітичних публікацій.

Тож проблеми та переспективи вітчизняної "оборонки", розвиток та трансформація армій, круті та проривні збройові проєкти та технологіі - наші та закордонні, аналіз бойових дій, - все це і надалі буде у нашому фокусі.

Тепер теж про важливе. Хоч і насамкінець.

Ми налаштовані розширити склад нашої творчої команди. Нам потрібні люди, які на поточному етапі розвитку нашої агенції спроможні та вміють нести тягар новинаря. Тобто — слідкувати за подіями та темами, які відбуваються в Україні та в світі за профільною тематикою нашого сайту і оперативно, доступно та безпомилково відображати це на нашому порталі.

Це - щоденна і відповідальна робота. Хто на це готовий - пишіть мені на пошту. Але зважте - потрібен певний досвід щодо витримування таких творчих навантажень. Більш детальні вимоги та умови - при особистому спілкуванні.

Можливо, нові успіхи Defense Express будуть реалізовані і за вашої участі.

А ми, як і раніше, орієнтовані на те, щоб на нашому порталі нашим читачам завжди було цікаво.