xcounter
#

Чергова партія модернізованих БМП-2 та БРЕМ-2 відвантажена ЗСУ

6891
Модернізовані для ЗСУ БМП-2 відправляються до замовника. Грудень 2021 року
Модернізовані для ЗСУ БМП-2 відправляються до замовника. Грудень 2021 року

Відновлення та покращення характеристик бронетехніки здійснено фахівцями ЖБТЗ в рамках ДОЗ-2021

ДП "Житомирський бронетанковий завод" (входить до складу ДК "Укроборонпром"), успішно провело капітальний ремонт та модернізацію партії БМП-2 і БРЕМ-2 і відвантажило їх замовнику.

Як відзначили у прес-службі Концерну, житомирські зброярі відновили працездатність вузлів та агрегатів бойових машин, встановили модернізовані прилади спостереження та системи керування вогнем, перевірили та відкоригували роботу озброєння тощо.

Читайте також: "Укроборонпром" заявляє, що ЖБТЗ почав виробляти корпуси до БТР-4Е
БРЕМ-2
Одна із БРЕМ-2, яку Житомирський бронетанковий завод відремонтував на замовлення ЗСУ й передав замовнику у листопаді 2021 року

"Ми пишаємося нашим трудовим колективом, який вчасно й професійно, з азартом і блиском в очах робить свою справу. Ми в черговий раз довели, що ЖБТЗ – одне з найкращих підприємств української оборонки. А кількість та якість відремонтованих БМП-2 та БРЕМ-2 – залізобетонне тому підтвердження. Ми не маємо сумнівів у власних можливостях і потенціалі на майбутнє", – наголосив директор ЖБТЗ Геннадій Гращенков.

БМП-2
Відновлені у травні 2021 року на ЖБТЗ БМП-2

Варто відзначити, що це вже сьома (з відомих) партія відремонтованих БМП та друга – відновлених БРЕМ-2, яку держпідприємство передало Збройним силам України цьогоріч. Крім цього, на заводі готуються передати ХКБМ першу партію корпусів для БТР-4Е.

БТР-4Е
Процес виготовлення нових корпусів БТР-4Е на ЖБТЗ
Читайте також: ХКБМ знову зриває вчасне постачання нових БТР-4 до ЗС України