xcounter
#

"Брянське ППО" проґавило безпілотник, який обстріляв склад з військовою технікою рашистів

12510
ЗРК "Тор-М2", фото ілюстративне
ЗРК "Тор-М2", фото ілюстративне

Повідомляється про пошкодження одразу п’ятьох одиниць озброєння та військової техніки

У Брянській області в РФ знову "неспокійно" – місцеві ЗМІ та Telegram-канали повідомляють про атаку невизначеного безпілотного літального апарату на склад військової техніки російського окупаційного війська, що розташований у Суземському районі.

За непідтвердженими даними, атака безпілотника відбулася близько шостої ранку 14 травня – БПЛА скинув вибуховий пристрій на дах складу з військовою технікою, внаслідок чого зазнали пошкодження п’ять одиниць техніки.

Читайте також: Рашисти зі свого "аналоговнєт" ППО розстріляли свої ж гелікоптери, також в окупантів ще й мінус Су-34 та Су-35

За попередніми даними, серед ураженої техніки була одна гаубиця, а також чотири машини "Урал". Інших даних щодо атаки на склад не повідомляється.

Зауважимо, що Суземський район розташований впритул з кордоном з Україною, найвіддаленіша точка району знаходиться приблизно за 50-51 км від кордону, тому не виключено, що удар безпілотником був заздалегідь спланованою операцією.

Звичайно, як тут не згадати, що новина про атаку безпілотника з’явилося на фоні того, що пару днів тому в Брянській області армія РФ втратила щонайменше чотири (а за деякими даними й п’ять) літальних апаратів у результаті успішної роботи "брянської ППО".

Ми-8МТПР-1
Ми-8МТПР-1 із системою РЕБ "Рычаг", фото ілюстративне

І цим терміном вже цілком можна позначати ситуацію, коли втрачається одразу в один день два рідкісні гелікоптери РЕБ Ми-8, а також літаки Су-34 та Су-35, і коли насправді не важливо, був це дійсно "дружній вогонь" чи щось інше, а головне – ефективний результат з "демілітаризацій" російської авіації.

А з новим епізодом з безпілотником, який спокійно собі "розстріляв" склад з військовою технікою (і, якщо це, звичайно, не був дрон-камікадзе) – судячи з усього, успішно повернувся назад (бо поки що немає фото, які б підтверджували збиття чи просто падіння БПЛА), то паніка щодо ситуації з "ефективністю" роботи протиповітряної оборони тільки посилиться.

Яскрава ілюстрація всієї абсурдності і панічності ситуації з "брянською ППО"

І це насправді дуже позитивна новина, бо хто знає, який об’єкт – на землі чи в повітрі – може стати черговою жертвою роботи або ж бездіяльності так званої "брянської ППО".

Читайте також: ЗСУ показали, як саме "модернізований" ЗРК "Тор" "збиває" ракети GMLRS