xcounter
#

"Атлон Авіа" у Польщі показала оновлену "Фурію" А2-С

3592
"Атлон Авіа" у Польщі показала оновлену "Фурію" А2-С

Український безпілотник "Фурія" вже багато років експлуатується українськими військами на полі бою

У Польщі цього тижня пройшла оборонна виставка MSPO-2024, на якій низка українських компаній продемонстрували свої нові та модернізовані зразки озброєння - зокрема йдеться про відомого виробника безпілотних літальних апаратів "Атлон Авіа" (входить до складу NAUDI).

Як розповіли у компанії на своїй офіційній сторінці у Facebook, на виставці відвідувачі могли ознайомитися з такими виробами компанії, як мультикоптер SR-1200 та оновлена "Фурія А2-С".

Читайте також: На MSPO в Польщі показали цікаві дронобійки з ГШ-23 та КПВТ на машинах Senator, але є одне "але"

Щодо останньої, то в "Атлон Авіа" відзначають, що безпілотник отримав кращі можливості - зокрема йдеться про збільшений час польоту і також здатність нести більше корисного навантаження. Інших деталей у компанії поки що не розкривають.

Нагадаємо, що безпілотний авіаційний комплекс А1-СМ "Фурія" був розроблений у 2014 році, використовувався на полі бою під час АТО та ООС на сході України. Прийнятий на озброєння Нацгвардії у 2015 році, у 2020 році було прийнято на озброєння Збройних Сил України.

NAUDI Україна Польща MSPO
Український стенд на виставці MSPO, фото - NAUDI

Щодо участі українських компаній на виставці MSPO-2024 у Польщі, то, як раніше відзначали у NAUDI, йдеться про найбільшу за всі роки участі українську експозицію, що була представлена на двох стендах.

Зокрема йдеться про такі компанії, як "Українська Бронетехніка", Kvertus, Altair Technologies, Ukrspecsystems, Airlogix, UKRTAC, Radionix, System Electronic Export, Archer, KTD Plus, KTD Jupiter, "Атлон Авіа", Aviation Systems of Ukraine, UA Defence, SpetsMashKomplekt і державного партнера - КБ "Луч".

Новинки від "Української бронетехніки" на виставці MSPO-2024, фото - NAUDI

Раніше Defense Express розповідав, що "Українська бронетехніка" на виставці MSPO представила дві своїх новинки - це броньований автомобіль "Варта 2" і також наземна роботизована платформа UGV Protector.

Читайте також: Якщо Іспанія зараз дає батарею ЗРК Hawk з 6 пускових, то скільки дала до цього