xcounter
#

Армія США перекинула в Німеччину модифіковану під російські "Тигри" та БТР-87 бронетехніку

38259
Армія США перекинула в Німеччину модифіковану під російські "Тигри" та БТР-87 бронетехніку

Використання модифікованих під ворожі зразки озброєння та військової техніки машин — доволі поширена практика

Армія США відправила в Німеччину перероблену під російську зброю бронетехніку, яка буде використовуватися для проведення тренувань українських військових — про це розповідає видання Defence Blog.

Як відзначається у повідомленні, модифіковані машини були помічені у німецькому порту Бремерхафен, що розташований на північному заході країни.

Читайте також: Білорусь ставить вдовж кордону з Україною дерев'яні макети танків - Міноборони

Відомо, що Армія США для навчання українських військових відправила у Німеччину свої бронеавтомобілі Humvee та бронетранспортери Stryker, які були модифіковані відповідно під російські бронеавтомобілі "Тигр" та БТР-87 з дистанційно-керованим бойовим модулем 32В01.

Ці модифіковані під російську техніку машини ще наприкінці минулого року отримав один з підрозділів Армії США, а саме 11-й бронетанковий кавалерійський полк.

Тоді, крім варіантів російських БТР-87 та "Тигр" на базі Stryker та Humvee, американські військові також отримали й імпровізовану копію французької самохідної артилерійської установки Caesar.

У контексті модифікованої під російські зразки техніки також варто згадати, що рік тому Армія США демонструвала перевтілення своїх Humvee на російські БТР-90.

Читайте також: Чим армія РФ хоче дурити на полі бою: окупанти показали доволі невдалі макети своєї зброї