xcounter
#

Агресор перейшов на мотлох, наші воїни взяли як трофей БМП-1 та "Рапіру"

54382
БМП-1 ворога, що стала трофеєм ЗСУ
БМП-1 ворога, що стала трофеєм ЗСУ

Війська ворога не витримують натиску та щедро "діляться" засобами ураження із Збройними Силами України

Протягом минулої доби підрозділи 128-ої гірсько-штурмової Закарпатської бригади мали бойові зіткнення із частинами противника, позначеними буквою Z (так звані "східні сили"). Судячи з усього, бій відбувався у лісистій місцевості.

Противник "на місці" втратив орієнтацію, розгубився та вирішив "подарувати" Збройним Силам України протитанкову гармату МТ-12 "Рапіра" та бойову машину піхоти БМП-1, які уже "зходу" використовувати в боях проти ворога. Про це йдеться в публікації АрміяInform.

Читайте також: "Тактика кочівних гармат" від ЗСУ: як САУ та РСЗВ знищують ворога (відео)

Тут варто поставити такі акценти. З однієї сторони, БМП-1 та МТ-12 "Рапіра" - це знайомі та по-своєму цінні для наших військових системи озброєнь, тому така подія і заслужила окремої публікації від прес-служби 128-ої бригади. З іншої сторони, росіяни самі себе викрили в тому, що вони в Україні воюють уже мотлохом, який кидають за першої-ліпшої нагоди.

У цьому ракурсі є показовим і таке повідомлення – Держприкордонслужба повідомила, що наші воїни на Миколаївщині під час зачистики захопили кинуту вантажівку, набиту боєприпасами до стрілецької зброї.

До цього, як раніше повідомляв Defense Express, у росіян закінчились запаси новітніх БПЛА, тому вони були вимушені задіяти раритетні системи Ту-243.

Також ми розповідали про те, що трофеями нашого військових стали буквально сотні ворожих танків, які скоро стануть до строю Збройних Сил України.

Трофейний Т-80ВБМ, взятий у боях з армією РФ
Читайте також: Рашистів в Маріуполі чекає така ж важка поразка, як при "новорічному штурмі" Грозного (відео)