xcounter
#

​Посол США на 100% переконана, що Україна переможе

669
Action in support of Ukraine at the Consulate General of Russia in New York. USA, April 2022 / Photo credit: Jeenah Moon, Reuters
Action in support of Ukraine at the Consulate General of Russia in New York. USA, April 2022 / Photo credit: Jeenah Moon, Reuters

Україна обов'язково переможе у війні проти Росії, і це матиме велике значення для усього світу

Про це сказала Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк під час Київського безпекового форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну".

Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк  на 100% переконана, що Україна переможе, Defense Express
Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк

"Я на 100% переконана, що Україна переможе. У мене немає жодного сумніву у цьому. Думаю, це зрозуміло не лише мені, а й цілому світу. І стратегічна поразка Росії має велике значення не лише для України, а й для усього світу, для всіх демократичних країн, для усіх людей, які хочуть бути вільними. Для нас це абсолютно чітка дорога у майбутнє – дорога до перемоги", - сказала Бріджит Брінк.

Читайте також: Путін веде війну не лише проти України, а проти всієї демократії

Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні також наголосила на важливості притягнення Росії до відповідальності за воєнні злочини.

Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк на 100% переконана, що Україна переможе, Defense Express
Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк; "Я на 100% переконана, що Україна переможе"

"Я їздила Україною і мала нагоду бачити наслідки варварських дій Росії в Україні. Ті, хто чинив ці звірства, мають бути притягнені до відповідальності", - зазначила пані Брінк.

Глава диппредставництва підкреслила, що важливим залишається аспект репарацій і допомоги Україні.

Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк на 100% переконана, що Україна переможе, Defense Express
Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні наголосила на важливості притягнення Росії до відповідальності за воєнні злочини

"Чимало руйнацій було завдано Україні. США і весь світ віддані тому, що Україні потрібно допомогти відбудуватися. США вже надали Україні підтримки на приблизно $33 млрд – військова допомога, гуманітарна та економічна. На наступний фінансовий рік президент Байден запропонував виділити ще $37 млрд. І хочу запевнити, що це не лише позиція влади – кожен американець і американка поділяють цю думку", - зазначила пані Посол.

В четвер, 1 грудня, в день 31-ї річниці Загальнонаціонального референдуму, який підтвердив незалежність України, її територіальну цілісність і непорушність кордонів, у столиці пройшов щорічний Київський Безпековий Форум.

Посол США на 100% переконана, що Україна переможе, Defense Express

Київський Безпековий Форум, заснований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну", - головна платформа нашої держави для обговорення проблем війни і миру, національної і світової безпеки.

Читайте також: ​Все задля Перемоги: В Києві обговорюють проблеми війни і миру, національної і світової безпеки (Відео)