xcounter
#

Для чого рашисти перекинули до кордону із Сумщиною свої "особливі" ЗРК С-300В4

18314
Рашистський ЗРК С-300В4, ілюстративне фото з відкритих джерел
Рашистський ЗРК С-300В4, ілюстративне фото з відкритих джерел

Своє чергове "вундерваффе" росіяни розмістили в регіоні, де не відбуваються активні бойові дії

Генеральний штаб ЗСУ в своєму ранковому зведенні відзначив зокрема, що орки розмістили в Брянскій області РФ, на кордоні із Сумщиною, до дивізіона зенітно-ракетних комплексів типу С-300В4. В цьому випадку маємо справу з черговим рашистським "аналогов нет", характеристики якого переповідає АрміяInform.

ЗРК С-300В4 почав надходити на озброєння частин армії РФ в 2014 році. Кремлівські пропангандони та інші орки заявляють, що С-300В; начебто може уражати цілі на дальності аж до 400 км, обстрілювати одночасно до 24 повітряних цілей та наводити на них до 48 зенітних ракет.

Читайте також: Пілоти рашистських вертольотів знайшли легальний спосіб "філонити" та не літати до лінії фронту
Рашистський ЗРК С-300В4, ілюстративне фото з відкритих джерел

Як знаємо, рашисти завжди перебільшують в цілях пропаганди ТТХ своїх систем озброєнь, за що потім щедро платять своєю кров’ю. Але тут виникає питання інше – для чого вони перекинули таке "вундерваффе" поблизу до Сумщини, де зараз не відбуваються активні бойові дії?

Відповідь може бути "поверхова" - у тому ж зведенні Генштаб ЗСУ відзначав, що рашисти утримують на Сіверському напрямку до трьох БТГр зі складу 1-ої танкової армії Західного військового округу та повітряно-десантних військ. І відповідно, за задумом командування ворога, комплекси С-300В4 мають прикривати оте все рашистське "воїнство", що зараз "пасеться" на кордоні із Сумщиною.

Рашистський ЗРК С-300В4, ілюстративне фото з відкритих джерел

Але тут може бути відповідь і більш "глибока". Сумщина зараз не є зоною активних бойових дій, однак прикордонні райони цієї області постійно страждають від терористичних авіанальотів рашистів. Наприклад, орки обстрілювали з літаків прикордоння Сумської області 28 травня, 1 червня та 4 червня. А в четвер 16 червня росіяни з вертольотів обстріляли місто Глухів, мінімум 3 людей загинуло.

Очевидно, що такими терористичними діями ворог намагається "зкувати" підрозділи ЗСУ в цьому регіоні. Цілком логічно припустити, що такі терористичні обстріли – це помста від орків за те, що армія РФ зазнала ганебної поразки в тому числі й на теренах Сумської області.

Вертольоти армійської авіації РФ, що 16 червня обстріляли місто Глухів, фото - прес-служба ОК "Північ"

Разом з цими мотивами може бути й третій – росіяни використовують тактику терористичних авіанальотів на прикордоння Сумщини, аби "обкатати" в майже "полігонних" умовах своїх пілотів-"вагнерівців", перш ніж посилати у реальний бій проти ЗСУ.

І тут перекинуті в Брянскую область ЗРК С-300В4 можуть виконувати роль як і прикриття літаків, якими управляють "вагнерівці". Так і засобу покращення "навчання" для пілотів-найманців, котрим необхідно поновити свої навики.

Рашистський ЗРК С-300В4, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Путін знайшов нову "пачку" генералів, на яких "повісив" провали у війні проти України