xcounter
#

Рашисти знову заявляють, що "збили" українську ракету "Грім-2"

20663
Рашисти знову заявляють, що "збили" українську ракету "Грім-2"

Це вже не вперше, коли окупанти кажуть про "перехоплення" цієї ракети

Рашисти продовжують у соцмережах "перехоплювати" українські балістичні ракети "Грім-2" – про збиту силами ППО ракету з українського ОТРК повідомив так званий "голова" тимчасово окупованого Криму Аксьонов. У мережі також шириться фото та відео з місця "падіння" ракети.

Щоправда, ідентифікувати хоч якусь ракету чи інший засіб ураження за опублікованими фото та відео, на яких видно деякі уламки та вирву посеред поля, доволі непросто.

Читайте також: Рашисти вигадали нову ракету зі "скляними кульками", яка перетворює на решето їхні "КамАЗи"

Нагадаємо, що це вже не вперше, коли росіяни заявляють про нібито збиття української балістичної ракети "Грім-2" – ще наприкінці березня цього року російське міноборони повідомляло про "перехоплення" "Грім-2", вона ж "Сапсан" разом з ракетами GMLRS з HIMARS.

Згодом про перехоплення ракети "Грім-2" офіційно повідомлялося ще двічі – 9 та 24 квітня, в обох випадках йшлося про перехоплення однієї ракети, а також "традиційно" боєприпасів GMLRS.

Збитий російський "Кинжал"

Можна припустити, що сьогоднішнє повідомлення про збитий "Грім-2" – це така собі спроба пропагандистів "інформаційно" заглушити офіційне повідомлення про перехоплення в небі над Києвом "гіперзвукової" ракети Х-47 "Кинжал", яке власне зруйнувало "аналоговнєт" міф про цю зброю.

Читайте також: Рашисти на МТ-ЛБ встановили й 57-мм зенітку С-60: колекція шушпанцерів поповнилась новим зразком