xcounter
#

Росіяни ударили керованою ракетою Х-29 по вуличній вбиральні

113673
Винищувач Су-30СМ ворога з керованою ракетою Х-29Т, ілюстративне фото довоєнних часів
Винищувач Су-30СМ ворога з керованою ракетою Х-29Т, ілюстративне фото довоєнних часів

Схоже, у ворога проблеми із підтриманням працездатності систем наведення авіаційного озброєння. І заодно – з методикою використання керованих авіаційних ракет

Орки продовжують підступно завдавати авіаудари по цивільним об’єктам України, порушуючи закони та звичаї війни.

На цей раз під удар потрапило містечко Гуляйполе в Запорізькій області, в якому точно нема крупних індустріальних об’єктів і котре опинилось у прифронтовій зоні. Але у цій історії є трагікомічний момент - рашисти збирались бити по мирним людям керованою ракетою Х-29, але зуміли цією ракетою рознести хіба що вуличну вбиральню. Фото уже з’явились у відкритому доступі.

Читайте також: РФ вперше застосувала проти України радянську ракету Х-59 (фото)
Уламки керованої ракети Х-29 рашистів, знайденої в Гуляйполі

В оригінальному першоджерелі можемо знайти припущення, що орки для "демілітаризації" сортиру в Гуляйполі використали ракету Х-29ТЭ, експортну модифікацію Х-29Т. Вважається, що головна відмінність Х-29Т від базової версії – ракета має принцип стрільби "вистрілив-забув" та начебто може поцілити навіть у вікно доту чи важливої будівлі.

Але раз така ракета влучила у дерев’яний сортир замість реальної цілі військового значення, можемо зробити одразу два висновки - 1)орки насправді не напрацювали методику застосування керованого авіаційного озброєння, і 2)у рашистів насправді серйозні проблеми із підтриманням працездатності систем управління керованого озброєння для тактичної авіації.

Рашисти наштампували "чудо-літаків", але не зуміли їх забезпечити достатньою кількістю керованого озброєння
Читайте також: Перше публічне застосування британського ПЗРК в Україні - знищено ворожий БПЛА (відео)