xcounter
#

Рашисти показали "бойового робота" з РПГ-26, якого "вкрали" на AliExpress

8921
Рашистський "бойовий робот" типу М-81 із одноразовим РПГ-26, зображення з відкритих джерел
Рашистський "бойовий робот" типу М-81 із одноразовим РПГ-26, зображення з відкритих джерел

Окупанти вже готуються до того, що скоро ЗСУ їх "притискатимуть до землі" калібром 155 мм

Під час форуму "Армия-2022" росіяни влаштували "робота-собаки" військового призначення, який отримав позначення М-81. На виставковій експозиції цей "бойовий робот" "позував" із одноразовим гранатометом РПГ-26, що має масу 3 кг, розповідає портал The Drive.

Користувачі соцмереж уже розпізнали, що рашистський робот М-81 аж занадто схожий на китайського "робота-собаку" UnitreeYushuTechnologyDog от Unitree Robotic, яку можна купити за 2700 доларів (або більше) на сервісі AliExpress.

Читайте також: Рашисти вже вдруге презентують "неіснуючу" ракету до винищувача Су-57: які перспективи у ворога

Як водиться у росіян з їх черговою "аналогов нет" зброєю, у випадку М-81 вони не стали розкривати, наскільки такий "робот-собака" стійкий до засобів РЕБ, як відбуватиметься стрільба з гранатомета і чи зможе взагалі витримати віддачу від РПГ-26.

А дарма. Бо у відкритому доступі вже з’явились рецепти, як можна "без СМС та реєстрації" вивести із ладу цього "робота-собаку" із РПГ-26. Рецепт нижче, за посиланням від InformNapalm:

У цій історії є інші позитивні моменти. Наприклад, розробники заявляли, що "робот-собака" типу М-81 начебто зможе також вести розвідку або доставляти малогабаритні вантажі на позиції військ рашистів.

І так виходить, що представники ОПК уже пропонують армії РФ змиритись з тим, що скоро їх ЗСУ буквально "притискатимуть до землі" калібром 155 мм. Відповідно, потрібно брати чергове "вундер-ваффе", навіть якщо воно "вкрадене" на сайті AliExpress.

Рашистський "бойовий робот" М-81 та китайський UnitreeYushuTechnologyDog от Unitree Robotic, автори інфографіки - видання "Букви"
Читайте також: Рашисти "знімуть" кабіни зі своїх "Уралів": скоро таке "ноу-хау" окупантам дійсно знадобиться