xcounter
#

КБ "Логіка" поставить в навчальний центр "Десна" два тренажери комплексів ППО

1105
Мультимедійний тренажер механіка-водія від КБ "Логіка" у Навчальному центрі "Десна"
Мультимедійний тренажер механіка-водія від КБ "Логіка" у Навчальному центрі "Десна"

Приватне підприємство має виготовити мультимедійні комплекси для навчання механіка-водія ЗРГК 2С6 "Тунгуска" та ЗСУ-23-4 "Шилка"

ТОВ "Конструкторське бюро "Логіка" (входить до складу ГС "Ліга оборонних підприємств України") уклало угоди зі 169-й навчальним центром "Десна" (військова частина А0665) на постачання двох нових тренажерів для підготовки механіків-водіїв.

Відповідні контракти від 18 та 20 серпня цього року оприлюднені на майданчику державних закупівель ProZorro.

Читайте також: ​Віртуальні технології VBS3 у Збройних Силах України: вчимося воювати по-новому (відео)
Тендер
Додатки до контрактів на придбання комплектів мультимедійних тренажерів виробництва КБ "Логіка"

Перше замовлення вартістю 3 244 640 гривні на постачання мультимедійного комплексу для навчання механіка-водія зенітної самохідної установки ЗСУ-23-4 "Шилка" (гусеничної машини ГМ-575) з встановленим програмним забезпеченням, приватне підприємство має виконати до 1 грудня 2021 року.

тренажер БМП
Для КБ "Логіка" це вже не перше подібне замовлення, в минулі роки компанія вже поставляла кілька мультимедійних тренажерів у Центр "Десна". Як, наприклад, оцей VR-тренажер екіпажу БМП

В аналогічний термін має бути виконаний і другий контракт, на постачання мультимедійного комплексу для навчання механіка-водія зенітного ракетно-гарматного комплексу 2С6 "Тунгуска" (гусеничної машини ГМ-352) з встановленим програмним забезпеченням вартістю 2 993 676 гривні.

Варто додати, що разом с мультимедійними комплексами буде додатково закуплене й відповідне електромеханічне обладнання (яке згодом буде об'єднане в єдиний тренажер) - макет кабіни відділення управління гусеничної машини ГМ-352 та макет кабіни відділення управління гусеничної машини ГМ-575.

Тендер
Частина угоди щодо замовлення макетів кабіни відділення управління гусеничної машини ГМ-352 та ГМ-575

Ці вироби мають забезпечити фізичну відповідність (за габаритами, конструкцією, імітацією руху тощо) умовам механіка-водія у відповідній техніці.

Обладнання, вартістю 1 662 000 та 1 635 000 гривні до 10 грудня ц.р. за контрактами від 6 серпня ц.р. має виготовити та поставити в "Десну" приватне "НВП "Енергія 2000".

Читайте також: Українські розрахунки ЗРК "Бук" по-новому вчаться збивати "Іскандери" та російські ударні БпЛА